BİLGİSAYAR NE YAPTIYSAM AÇILMIYOR

Lxran

80+
Reaksiyon skoru
33
Arkadaşlar lütfen yalvarıyorum yardım edin.Çok bunaldım artık bilgisayarı satmadan önce termal macun değişiyim dedim pc daha açılmadı görüntü gelmedi(biosada girlmedi )bilgisayarcıya götürdüm fan oturmamış işlemci yandı dendi gittim yeni işlemci aldım gene görüntü yok şöyle bir şey fark ettim hdmı da kullandığım ekran kartını takınca monitör görmüyor fakat dp takınca görüyor buda bu sorundan sonra başladı oyuzden dp de denedim gene görüntü yok başka ekran kartı denedim gene tok lütfen yardım edin

pc bileşenlerini yazar mısın

Arkadaşlar lütfen yalvarıyorum yardım edin.Çok bunaldım artık bilgisayarı satmadan önce termal macun değişiyim dedim pc daha açılmadı görüntü gelmedi(biosada girlmedi )bilgisayarcıya götürdüm fan oturmamış işlemci yandı dendi gittim yeni işlemci aldım gene görüntü yok şöyle bir şey fark ettim hdmı da kullandığım ekran kartını takınca monitör görmüyor fakat dp takınca görüyor buda bu sorundan sonra başladı oyuzden dp de denedim gene görüntü yok başka ekran kartı denedim gene tok lütfen yardım edin
anakartta ramlerin yanında veya üstünde pcyi açtıgında ışık yanıyor mu yeşil veya kırmızı?

pc güç alıyor mu yoksa hiç mi çalışmıyor

bios menüsüne de mi giremiyorsunuz

Evet tek li de denedim yok gene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam

aynı sorun benimde vardı ramlerin yerini değiştirerek tek tek takınca düzeldi önce tek 1 2 slota dene sonra aynısını yap

soketleri iyi oturt

aynı sorun benimde vardı ramlerin yerini değiştirerek tek tek takınca düzeldi önce tek 1 2 slota dene sonra aynısını yap

soketleri iyi oturt
Deniyeyim hocam sanmıyorum ama inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

soketleri iyi oturt
Yok hocam maalesef

ramleri çıkar ramsiz aç. Hata sesi duy. Sonra fişi çek. 1 ram tak. görüntü gelmezse yerini değiştir. Gelince diğer rami de tak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri