Windows 11 Pro Lisans 2 TL

Ventusz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,443
Geçen de konusu açılmıştı galiba.

almaya gerek yok. internette dolasan volume_mak keyleri satiyorlar. sicak firsat konusu olmamali bence. gecen 3 TL'ye satin aldigim key, buyrun bunu kullanin:
Geçenlerde 6-8e açılan bi sıcak fırsat vardı oem diye satıyorlardı. İlk başta mak key verdiler sonra yazdım dedim bu mak key oemle değiştirmişlerdi. Bari oem yazsa adamlardan alırdık.

Geçenlerde 6-8e açılan bi sıcak fırsat vardı oem diye satıyorlardı. İlk başta mak key verdiler sonra yazdım dedim bu mak key oemle değiştirmişlerdi. Bari oem yazsa adamlardan alırdık.
evet 50 liraydi. ben de satin aldim ondan. o satici da az once attigim keyi atti. mak key oldugunu belirttim. oem key iletti sonra. sazan avliyorlar akillarinca.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunları nereden bulabiliriz acaba yardımcı olabilir misin
paylastigim key'i google'da arat. orada bazi siteler cikiyor. daha fazlasini da paylasmis olabilirler goz atman gerek

evet 50 liraydi. ben de satin aldim ondan. o satici da az once attigim keyi atti. mak key oldugunu belirttim. oem key iletti sonra. sazan avliyorlar akillarinca
mak key olduğunu keyi kullanmadan nasıl bakabiliriz bilginiz var mı

evet 50 liraydi. ben de satin aldim ondan. o satici da az once attigim keyi atti. mak key oldugunu belirttim. oem key iletti sonra. sazan avliyorlar akillarinca.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

paylastigim key'i google'da arat. orada bazi siteler cikiyor. daha fazlasini da paylasmis olabilirler goz atman gerek
Hocam en azından o paralara oem alabildik bi şekilde. Ama bu sistemde oem gözüken keyler acaba başka pclere girilebiliyor mu? Yoksa hepsi tek kullanımlık kod mu net bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.

Geri