Yardım 2.elden 1500 tl ye 1tb m2 ssd aldim

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar ikincielden 1tb m2 ssd aldım nv3 sizce iyi mi? param güvende ile aldım sifir kapalı kutu sizce iyi mi? sizin düşünceleriniz nedir bu ürün iyi mi? ?

Ekler

• Screenshot_20250417_213131_sahibinden.jpg
    Screenshot_20250417_213131_sahibinden.jpg
    533.1 KB · Hit: 119
Sıfır kapalı kutu olduğuna emin miyiz bu paraya nasıl satıyor? Ürünün sağlık tarama uygulamasından sağlığına bak gelince. Bu fiyata sıfır ürün satması için şunları çalmış olması lazım gibi geldi.

Bu model için konudaki adımlar yapılırsa iyi olup olmadığı ortaya çıkar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSD'nin birçok varyantı var, satın alındıysa ama ele ulaşmadıysa iptal edilebilir, belki daha iyi 1 TB SSD'ler bulunabilir.

Sıfır kapalı kutu olduğuna emin miyiz bu paraya nasıl satıyor? Ürünün sağlık tarama uygulamasından sağlığına bak gelince. Bu fiyata sıfır ürün satması için şunları çalmış olması lazım gibi geldi.
1750 dedi pazarlık ile 1500 e düştü arkadaşı ithalatçı diyor bende bilmiyorum ama ucuz diye aldım nasıl bir kontrol yapmalıyım gelince param güvende ile aldım zaten

1750 dedi pazarlık ile 1500 e düştü arkadaşı ithalatçı diyor bende bilmiyorum ama ucuz diye aldım nasıl bir kontrol yapmalıyım gelince param güvende ile aldım zaten
CrystalDiskInfo uygulamasını indir orda gözükür her şey sağlığı %100'den azsa kullanılmış üründür

Bu model için konudaki adımlar yapılırsa iyi olup olmadığı ortaya çıkar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSD'nin birçok varyantı var, satın alındıysa ama ele ulaşmadıysa iptal edilebilir, belki daha iyi 1 TB SSD'ler bulunabilir.
Benimkini yorumlasana kral bilgin varsa mesela DRAM type DDR4 yazıyor benim pc DDR5 bi sorun olmuyo mu

Screenshot_2.png

CrystalDiskInfo uygulamasını indir orda gözükür her şey sağlığı %100'den azsa kullanılmış üründür

Benimkini yorumlasana kral bilgin varsa mesela DRAM type DDR4 yazıyor benim pc DDR5 bi sorun olmuyo mu

Alıntıyı görüntüle
İç donanım olarak Renegade'nin aynısı, Corsair aynı üretilen SSD'ye marka basmış gibi. DRAM kısmında da aynı ayrıca SSD'nin kendi içinde olan RAM tipi önemli olduğundan sistem etkilenmiyor pek, maksat; X4 slotuna takınca olan doğru veri yoluyla beraber SSD'nin bilgileri iletmesi ve düzgün çalışması, SSD'nin kendi içinde işlemesiyle alakalı DDR4 olması. Bazı sayısal değerler dışında (istisna olmazsa) Renegade gibi deneyim yaşatabilir.

Garantisi yoksa fiyat normal 2k ile 2.2 arası satiliyordu

İç donanım olarak Renegade'nin aynısı, Corsair aynı üretilen SSD'ye marka basmış gibi. DRAM kısmında da aynı ayrıca SSD'nin kendi içinde olan RAM tipi önemli olduğundan sistem etkilenmiyor pek, maksat X4 slotuna takınca olan doğru veri yoluyla beraber SSD'nin bilgileri iletmesi ve düzgün çalışması, SSD'nin kendi içinde işlemesiyle alakalı DDR4 olması. Bazı sayısal değerler dışında (istisna olmazsa) Renegade gibi deneyim yaşatabilir.
Evet okuma yazma oranları da aynı zaten ben de zamanında İtopya'dan hazır sistemi alırken Renegade ile karşılaştırmıştım baktım çok benzer yapıştırmıştım eyvallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,616
Üyeler
186,214
Son üye
OnurBerke
Geri