Faiz yemek büyük günahmıdır

Ben faizden gelen parayla faturalarımı ödüyorum. Bu konulara bu kadar takıntılı olmayın. Harikalar diyarında yaşamıyorsunuz.

Ben faizden gelen parayla faturalarımı ödüyorum. Bu konulara bu kadar takıntılı olmayın. Harikalar diyarında yaşamıyorsunuz.
evet isviçrede olup faize para koymazdım mesela ne gerek var 3 kuruş için harama bulaşmaya ama günümüz türkiyesi şartları zorlaştırıyor. ama şuda bir gerçek ev geçindirdiğim filan yok aylık 15k aylığım var sadece kendime harcıyorum bu parayı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne kadar yatırdınız özel değilse?

evet isviçrede olup faize para koymazdım mesela ne gerek var 3 kuruş için harama bulaşmaya ama günümüz türkiyesi şartları zorlaştırıyor. ama şuda bir gerçek ev geçindirdiğim filan yok aylık 15k aylığım var sadece kendime harcıyorum bu parayı.

ne kadar yatırdınız özel değilse?

Enpara'ya 200 bin TL ile birikim hesabı açıyorum. Ayda 4 bin TL ya da biraz daha fazlasını veriyor.

bende 2binmi alırım 100bine

birikim hesabı ne oluyor

Uygulama üzerinden açıp kapattığın basit bir hesap. Günlük faiz veriyor. Örneğin şu an 200 bin TL'ye günlük 170 TL veriyor ama bu sürekli değil tabii. Faizlerin durumuna göre değişiyor.

100k nın faız getırısı 3.5k yanı cok gereksızlık ayrıca haram sen soyle dusunebılırsın sankı 10 mılyonum var faıze koyuyorum gunah aynı gunah

hmm 16 yaşımdayım daha ne kadar koyabilirim çok koyamam
1 mılyon lıran olmadan zaten adam akıllı para alamazsın faızden faıze gırme cok ıstıyorsan yatırım hısse ya da altın al az cok bıseyler gecer elıne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,860
Üyeler
186,251
Son üye
tigiy514321
Geri