- Reaksiyon skoru
- 151
Sebep ?
Yazdigim metni okurmusun
499 TL Amazon'da.
(Bir satıcı haric ne demek piysadan ucuz + silikonsuz bu fiyata yok + baseus kalitesi )Kulaklık elimde şuan daha kutusunu açmadım bir satıcı hariç 1800 TL lerden başlıyor fiyatı
neyi okumam gerekiyor hocam, 1800tl den başlamıyor fiyatı. 500tl den kupon ile 350tl ye mi alıyoruz?Sebep ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yazdigim metni okurmusun
(Bir satıcı haric ne demek piysadan ucuz + silikonsuz bu fiyata yok + baseus kalitesi )
Fiyatı bi satıcı hariç 1800'lerde demişsin de kulaklığın 1800 ederi bile yok bence. Üst modelleri de makul fiyatlara satılıyor zaten. Demek ki pazar fiyatı böyle. 1800 demeye gerek yok.Sebep ?
Yazdigim metni okurmusun
(Bir satıcı haric ne demek piysadan ucuz + silikonsuz bu fiyata yok + baseus kalitesi )
Bir satıcı hariç 1800 TL ne demek 1800 TL hariç satıcı da var başka yerlerde demek bunu belirtmek istedimneyi okumam gerekiyor hocam, 1800tl den başlamıyor fiyatı. 500tl den kupon ile 350tl ye mi alıyoruz?
Evet yok ama yurt dışında 1k ya anca gelir ona göre bakarak 1.8 k bicilebilir trde normal şartlardaFiyatı bi satıcı hariç 1800'lerde demişsin de kulaklığın 1800 ederi bile yok bence. Üst modelleri de makul fiyatlara satılıyor zaten. Demek ki pazar fiyatı böyle. 1800 demeye gerek yok.
Fiyatı uygun demen yeterli.
Öyle düşünmem hata iyilik yaramıyor gibi bu foruma ciddili kolay gelsin herşeyin bir alıcısı var mediamarkt büyük teknoloji firması olduğu için onu paylaştım da siz tam anlamadınız yada anlamak istemiyorsunuz iyi günlerbir satıcı hariç dediğin, akakçe üstünde sadece jetklik satıyor zaten. belli ki o getirmiş ürünü kendisi satıyor. şimdi bu satıcı hariç başkası 20bin tl yazsa kulaklığın ederi o mu olacak. ne yazmaya çalıştığından bir şey anlamadım. kulaklığın ederi 500tl zaten. 6 tane alev atınca, hi res li 8 mikrofonlu falan üst düzey bir kulaklık ve güzel bir fırsat diye düşündüm.
ocak ayından bu yana 500tl hocambu normalde ne kadar kullanan vs var mı