Bende 24 saati geçti .gitti gelmiyor.agalar wincredit 50 gündür gelmiyor bunun taktiği var mıdır. wincredit ekranına girince önceki kazandığım ödülü gösteriyor. farklı telefon ve hesaplardan denedim onlarda da olmuyor
Çağ atlarsın yüksek ihtimal.bende deathadder var 2013 model kablolu, ajazz 179pro almaya değer mi acaba 500 kredi var hesapta benden toplamda 1300 çıkcak
Aj179 pro istiyordum bende, 10 dakika ilan aramışımdır çıkmadı bir türlü, sonra gittim aj159 pro aldım bende. İstediğimiz ürünü wincredit sayfasında bulmanın kolay bi yolu varmı?yok alinabilir saticiyi pek sevmiyorum ama
temuda genelde urun secerken uzerine tikladigin zaman acilan resim sana kargodan ne cikacagini tam gosterir yani orada charger ve mouse gosteriyorsa oyle gelir
simdiye kadar deneyimlerim bu yonde
https://share.temu.com/cB0kbwwY5mA
bu ciktiysa wincreditte alinabilir yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha yeni bunu aldik arkadasa wincreditten saticisi iyi sadece aj179pro versiyonu
denk gelirse bakabilirsin
evet var konuda bir yerlerde @valhalla artik bitmeden bir sss eklesen cok iyi olur konuya aslindaAj179 pro istiyordum bende, 10 dakika ilan aramışımdır çıkmadı bir türlü, sonra gittim aj159 pro aldım bende. İstediğimiz ürünü wincredit sayfasında bulmanın kolay bi yolu varmı?
o kadar fark eder mi? hocam yaÇağ atlarsın yüksek ihtimal.![]()
Sende düzeldimiAj179pro çıkmıyor büyük ihtimal promosyon listesinde yok
başka hesaptan denedimSende düzeldimi
ana hesapta 2k para var baştan bir hesaptağa açmak zor geldibaşka hesaptan denedim![]()
Dekupaj testere daha mantıklı olur sanki.Çarkta denk geldi. Kara yolu olduğu için almadım. İhtiyacı olan varsa diye paylaşıyorum.
Alıntıyı görüntüle![]()
1pc ahşap i̇şleme elektrikli oyma makinesi diy ahşap - Temu Türkiye
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en yeni tools & home improvement ürünümüzün bir parçası olan 1pc ahşap i̇şleme , elektrikli oyma makinesi, diy ahşap oyma aleti, kenar kesme, laminat frezeleme ve oyma, roter bıçakları dahil, avrupa standardı fiş, 220-240v güç kaynağı, bataryaya yok'i Temu'da .www.temu.com
Bu daha çok ekteki kafalarla kullanmak içinDekupaj testere daha mantıklı olur sanki.