🔥İndirim EPOMAKER Happy Easter indirimleri(25 dolara 10 dolar kupon için ilk metinde link bıraktım )

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Epomaker X Shadow Linear Wisteria alanlar için herkes de böylemi bilmiyorum ancak bana mail geldi üründe stok hatası yapılmış bu yüzden ürün gönderilmeyecekmiş onun fiyatına yakın birşeyler seçmemi istediler.
Merhaba,

Bu Epomaker ekibi.

Mesajınız için teşekkür ederiz. Sipariş ettiğiniz Epomaker Shadow-X - White Green - Cherry profile / Epomaker Wisteria (Linear) Switch'in stokta kalmadığını ve yakında üretiminin durdurulacağını bildirdiğimiz için üzgünüz. Tüm çabalarımıza rağmen üretim süreci durduruldu. Bu envanter hatası tamamen bizim hatamızdır ve size yaşattığı karışıklık ve rahatsızlıktan dolayı gerçekten üzgünüz.

Mevcut durum için aşağıdaki seçenekleri öneriyoruz.

1. Benzer fiyata sahip başka bir klavyeye geçmek ister misiniz?

Kablosuz var mı 20 dolara veya şu an f/p olarak üzerinde en mantıklı klavye nedir? shadowmaker x varmış sanırım ancak stok hatası nedeniyle o da bitmiş arkadaşın dediği gibi

Epomaker X Shadow Linear Wisteria alanlar için herkes de böylemi bilmiyorum ancak bana mail geldi üründe stok hatası yapılmış bu yüzden ürün gönderilmeyecekmiş onun fiyatına yakın birşeyler seçmemi istediler.
Merhaba,

Bu Epomaker ekibi.

Mesajınız için teşekkür ederiz. Sipariş ettiğiniz Epomaker Shadow-X - White Green - Cherry profile / Epomaker Wisteria (Linear) Switch'in stokta kalmadığını ve yakında üretiminin durdurulacağını bildirdiğimiz için üzgünüz. Tüm çabalarımıza rağmen üretim süreci durduruldu. Bu envanter hatası tamamen bizim hatamızdır ve size yaşattığı karışıklık ve rahatsızlıktan dolayı gerçekten üzgünüz.

Bana eposta gelmedi ilk aldığım için geliyor herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba,

Bu Epomaker ekibi.

50 kez sana ürün onericekler zorla güzel bişi kap

Beyler bu kasaya nasıl bi keycaps alabilirim sizce

Ekler

• IMG_1097.png
    IMG_1097.png
    1.1 MB · Hit: 78

Ekler

• IMG_1119.png
    IMG_1119.png
    3.2 MB · Hit: 56
25/10 kodu nasıl alıyoruz konudaki şekilde yaptım gelmedi fransadan arkim gelcek baya bi sipariş vercem

vergi çıkınca anlık forumun hali💩
Şunu niye yazıp duruyorsunuz kral. İnsanlar bilmiyor mu sence çıkma ihtimalinin olduğunu? %90 Araso kargoya teslim ediliyor o yüzden bir problem olmuyor. Şöyle şeyler yazmak için girmeyin konulara.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vergi çıkınca anlık forumun hali💩
Bir de 15. sayfada yazmışsın zaten olumsuz şeyler. Canın mı sıkıldı da gelip tekrar yazıyorsun bir de koyduğu emojiye bak :D :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,622
Üyeler
186,509
Son üye
alperenn06x
Geri