OverallTaken
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 968
Yanlış yapıyorlar direkt yurtdısını bırak alışveriş kapansın insandan sayılmıyoruz.@valhalla Hocam gümrük sınırı 22 euro olacak deniyor acaba yorumunuz nedir ?
Yanlış yapıyorlar direkt yurtdısını bırak alışveriş kapansın insandan sayılmıyoruz.@valhalla Hocam gümrük sınırı 22 euro olacak deniyor acaba yorumunuz nedir ?
Gümrük limiti düşürülmeden güncel öneri listesi paylaşma şansın var mıdır hocam?Neler almıyoruz ki![]()
Bu konuda yazmıştım son birkaç sayfaya bak geç kalmışsın@valhalla Hocam gümrük sınırı 22 euro olacak deniyor acaba yorumunuz nedir ?
Listemdekilerden az sonra paylaşayım link olarak..Gümrük limiti düşürülmeden güncel öneri listesi paylaşma şansın var mıdır hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zam gelmeden yararlanabilidğim kadar yararlanmak istiyororum.
Hocam konuyu takip ediyorum ama bildirim yerine gelmiyor kaldığım sayfayı unutmuşum.Bu konuda yazmıştım son birkaç sayfaya bak geç kalmışsın![]()
hocam masadaki ürünlerin linklerini alabilir miyiz hoşumuza gideni alalımArkadaşlar herkese selamlar,
Bugün baya yoğundum ara ara bakmaya fırsatım oldu, yazan arkadaşlar olmuş sırayla cevaplayayım. Bu arada hala ofisteyim, geç saatte eve geçerim sanırım
Ajazz 159 Pro lardan birisi bugün geldi, fikir vermesi açısından hem kutu görsellerini hem de ofisteki set up görselini genel olarak paylaşayım isterim. Daha iyisi niceleri sizlerin olsun...
Bu arada kampanyada bu aralar sıklıkla yaşanan 60 jeton ve sonrasında 50 jetona dönüş senaryolarının herkes için genel-geçer olmadığını, Temu algoritmalarının, kampanya yönetimi ağırlık merkezi hesaplamalarında, her hesaba ayrı ve özel uygulandığını tekrar hatırlatmak isterim. Kimi hesaplarda denediğiniz yöntemler işe yararken bazı hesaplarda da işe yaramadığını zaten görüyorsunuz. Ayrıca 600-1000 veya 1800 kredi sunma opsiyonları da yine bahsettiğim konuyla alakalıdır. Çok değişik yöntemlerle yüksek olasılıklarla pozitif sonuca ulaşılabildiğini de biliyorum, neticede denediğimiz yöntemleri buradan birbirimizle paylaşıyoruz ve alternatif çözümler üretiyoruz. Bu paylaşımlar hem ufkumuzu açıyor hem de kampanya avantajlarının daha fazla hedef kitleye ulaşmasına imkan sağlıyor. Bu nedenle hepinize paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
Fakat üzülerek bugün akşam üzeri aldığımız bir haberi sizlerle paylaşma gereği hissediyorum.
Temu kampanya yönetimi önümüzdeki 15-30 günlük süreçte tamamen revize olacaktır. Bu yenileme TR ye özel değildir ve kampanya yönetiminin yeni uygulamaları devreye girecektir. Şu an yeni kampanyalar için test süreçleri yürüttüklerini biliyorum. Asli uygulama hakkında çok net bir tarih olmamakla birlikte yaz ayında aktif olarak uygulanacağını belirttiler. Sunacakları değişik opsiyonlar sadece bireysel alışverişlerde değil kurumsal alışverişlerde de etkin olacaktır.
Bu nedenle konu başlığımızın asıl amacı olan 600-1000 ve 1800 TL kredi kampanyalarının da kökten revize olacağı bilgisini aldık. Detay parametreleri elbette ki paylaşmadıkları için içeriklerinin nasıl yürüyeceği hakkında net yorum yapamıyorum. Fakat mevcut haliyle devam etmeyeceğinden de bir o kadar eminim.
Alışverişleriniz adına önemle paylaşmak isterim...
Ajazz 159 pro 179 pro mevzusu...klasikYok bu en son neyden bahsediyorsunuz onu diyorum![]()
Hangileri? Orda çoookkk ürün varhocam masadaki ürünlerin linklerini alabilir miyiz hoşumuza gideni alalım
500w sarj aletini kaçırdım bugün sipariş verecektim wincredit yenilenmedi :/
üşenmezseniz hepsinAjazz 159 pro 179 pro mevzusu...klasik
Hangileri? Orda çoookkk ürün var![]()
Ohoo o mevzu geçeli cok olmadı mı ya yeter artıkAjazz 159 pro 179 pro mevzusu...klasik
Hangileri? Orda çoookkk ürün var![]()
Hocam konuyu takip ediyorum ama bildirim yerine gelmiyor kaldığım sayfayı unutmuşum.
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
Özelden yaz da hatırlayayım unuturum kafa yoğun hala işyerindeyim benüşenmezseniz hepsin![]()
Unutursam özelden hatırlatın hocam, artık konu sayfası coştu takibi zor oluyor gözden kaçıyor istekler istemeden..Gümrük limiti düşürülmeden güncel öneri listesi paylaşma şansın var mıdır hocam?
Zam gelmeden yararlanabilidğim kadar yararlanmak istiyororum.
Reis bu Kz Castor Pro var o alınır mı ? Tartıştınız mı onu ? Oyun oynicam konu bile açtım.TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar
Kulak üstü kulaklığın var Castro' pro yu kulak içi de bulunsun diye almayı düşünüyorum. Castro Pro nun fiyat aralığında başka öneriniz var mı? O fiyat bandının en iyisi o ama az üstüne ekleyip Vader ya da Kz Zs 10 almak çok daha mantıklı benceforum.donanimarsivi.com
TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar
umarım temudan almıstır burdan pahalıya gelıyor :) Hocam yurtiçinden almıştır çünkü bu figür temu Türkiyeye gelmeden evvel vardı bendeforum.donanimarsivi.com
bpt instagram hesabında var valla bunlar hakiki o... kendileri üretiyor sanki yurt dışından getirip 5 katı daha pahalıya satıyor kansızlar https://t24.com.tr/haber/tim-baskani-gultepe-acikladi-yurt-disi-alisveris-limiti-22-euro-ya-dusebilir,1233009forum.donanimarsivi.com
Özelden yaz da hatırlayayım unuturum kafa yoğun hala işyerindeyim ben
Unutursam özelden hatırlatın hocam, artık konu sayfası coştu takibi zor oluyor gözden kaçıyor istekler istemeden..
Öncelikle teşekkür ederim şuan bir ürün almaya çalışıyorum ama etkinlik sayfasında çıkmıyor çıldırttı valla.TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar
Kulak üstü kulaklığın var Castro' pro yu kulak içi de bulunsun diye almayı düşünüyorum. Castro Pro nun fiyat aralığında başka öneriniz var mı? O fiyat bandının en iyisi o ama az üstüne ekleyip Vader ya da Kz Zs 10 almak çok daha mantıklı benceforum.donanimarsivi.com
umarım temudan almıstır burdan pahalıya gelıyor :) Hocam yurtiçinden almıştır çünkü bu figür temu Türkiyeye gelmeden evvel vardı bendeforum.donanimarsivi.com
bpt instagram hesabında var valla bunlar hakiki o... kendileri üretiyor sanki yurt dışından getirip 5 katı daha pahalıya satıyor kansızlar https://t24.com.tr/haber/tim-baskani-gultepe-acikladi-yurt-disi-alisveris-limiti-22-euro-ya-dusebilir,1233009forum.donanimarsivi.com
Özelden yaz da hatırlayayım unuturum kafa yoğun hala işyerindeyim ben
Unutursam özelden hatırlatın hocam, artık konu sayfası coştu takibi zor oluyor gözden kaçıyor istekler istemeden..
Baya tartışıldı son 3-5 sayfada sanırım.. Ben şahsen almış değilim ama genel kanı olumlu olduğu ve alınabileceği yönünde...Reis bu Kz Castor Pro var o alınır mı ? Tartıştınız mı onu ? Oyun oynicam konu bile açtım.
konuyu takıbe al öyle gelirHocam konuyu takip ediyorum ama bildirim yerine gelmiyor kaldığım sayfayı unutmuşum.