TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Bıktım usandım yani böyle yaparak neyin önüne geçiyorlar anlamış değilim. Fiyat sınırı gelecek diye millet alacağı ne varsa bekletmeyip almaya başlıyor alişveriş sayısı artıyor. Milleti kısıtlamak onları daha çok iştahlandırıyor. Yeni yöntemler aramaya başlıyorlar nasıl gümrükten sorunsuz geçiririm nasıl daha fazla vergi ödemem diye. Emin olun fiyat sınırlandırması koyulmamış olsa yurt dışından indirimli ürün kovalayan sayısı şu ankine oranla belki 5 belki 10 kat daha az olurdu. Kusura bakmasınlar ama ben burda fırsatçılık yapan satıcılardan değil neyin ne olduğunu gösterip gerçekten olması gereken fiyata hatta daha ucuza bile satan dürüst yabancı satıcıları tercih edeceğim. Bu dediğimi de kimisi yanlış anlayabilir ufak bir parantez açayım, yurt içindeki her satıcı fırsatçı değil yurt dışındaki her satıcı da dürüst değil. Demem o ki bu şekilde milleti hırslandırıp daha çok yurt dışı alışverişe yönlendirmeleri onların adına yanlış bir karar. Etki tepkiyi doğurur bu şekilde.
Kesinlikle katılıyorum. Bu kısıtlar olmasa simdi değilde kafamızın estiğinde belki alırdık. Ama simdi sürekli sinir gelecek aldin aldin kafasında surekli alman gerektiğini düşünüyor insan.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
bu ay içerisinde 1 haftalık e-ticaret sitelerine boykot başlatsak güzel olur işe yaramazsa 1 aya çıkartalım 2. el alışverişe yönelelim
Keşke çok katılım olacağını bilsek umsak da başarıya ulaşabilse...
Ülkemizdeki ayrışımları gördükçe pek umutlu değilim ama desteğim sizinledir :)
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
bu wincreditte sadece bu çıkıyor . Şarz cihazı dahil değil yazıyor. ne yapacaz ? yattı bizim stok işi heralde :D
ak820 mi alsak acaba

https://www.temu.com/tr/1pc-ajazz-aj159-kablosuz-fare--plastik-usb-%C5%9Farj-8000-dpi-%C3%BC%C3%A7-modlu-oyun-ofis-fare-%C5%9Farj-edilebilir-lityum--batarya-s%C3%BCper-tutu%C5%9F-manyetik-%C5%9Farj-taban%C4%B1-g-601099731350650.html?_oak_name_id=8553586609229489491&_oak_mp_inf=EPro2P%2Bm1ogBGiA5NDI4OWQ0ZWE2YjU0ZTBkOTc4NTRlZWJjMDk0YzIwYSDrtYLS5DI%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Fff800763-3f05-4f1b-971a-eec5107f5460.jpg&spec_gallery_id=601099731350650&refer_page_sn=10009&refer_source=0&freesia_scene=2&_oak_freesia_scene=2&_oak_rec_ext_1=MTE1ODkz&_oak_gallery_order=1032687024%2C979062402%2C86106214%2C735964242%2C1187608351&search_key=ajazz&refer_page_el_sn=200049&_x_sessn_id=t2defz6v6g&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1745002471910_13ccccr4lo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14 nisanda yapılan yorumda dock görünüyor. riske girsekmi ne ?
1745002728133.png
 
Son düzenleme:
Neyin riskine giriyorsunuz ki? Zaten 8K Dongle kutu içeriğine dahil. AK820 Eğer kullanacaksanız alabilirsiniz. Ama satmak için hiç bulaşmayın. Çünkü 2K civarlarında kablosuz alternatif ürünler var.
Docktan değil şarj aleti oluyorya 5V'a düşürüyor ondan bahsediyor yok diye
aynen satmak içn alacaktım. elimde 3 tane klavye var zaten 4.ye hiç gerek yok :D

alıyom ozmn
 
agalar wincredit 50 gündür gelmiyor bunun taktiği var mıdır. wincredit ekranına girince önceki kazandığım ödülü gösteriyor. farklı telefon ve hesaplardan denedim onlarda da olmuyor
valla benim şansımdan mıdır nedir en az 7-8 hesabımda wincredit var ama aktif olarak kullandığım 2 hesap var :peepo1:
 
bu ay içerisinde 1 haftalık e-ticaret sitelerine boykot başlatsak güzel olur işe yaramazsa 1 aya çıkartalım 2. el alışverişe yönelelim
Keşke dediğin gibi olsa. Bizim asalaklar 2 kuruş indirim görünce yerinde duramıyor. Gerçek manada boykotu yapabilecek insan 1 milyon kişi olsa firmalar 2 günde bile çöküşü yaşar ama gel gör ki bunu yapacak insan yok. Zaten ben boykotun ta kendisiyim. Temel ihtiyaç harici e-ticaret sitelerinden bir şey almıyorum. Kıyafetlerimi annem kumaş alıp dikiyor, dışardan yemek yemiyorum, market alışverişini sadece temel gıda olarak yapıyorum. Bunların haricinde kalan her şeyi yurt dışından temu, aliexpress gibi yerlerden alıyorum.
 
Ben siparişini verdim bu gün. Buradan biri demişti forumdaki çoğu kişi bu satıcıdan almış sorunsuz diye. Öyle olunca direk siparişini geçtim. Şarj cihazından kasıt şarj adaptörü sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wincredit ile alınca tek seçenek bu zaten.
Reis 134 sayfa okumaya üşendim ne alıyorsunuz acaba ?
 
@valhalla Hocam gümrük sınırı 22 euro olacak deniyor acaba yorumunuz nedir ?
 
Geri
Top