Kesinlikle katılıyorum. Bu kısıtlar olmasa simdi değilde kafamızın estiğinde belki alırdık. Ama simdi sürekli sinir gelecek aldin aldin kafasında surekli alman gerektiğini düşünüyor insan.Bıktım usandım yani böyle yaparak neyin önüne geçiyorlar anlamış değilim. Fiyat sınırı gelecek diye millet alacağı ne varsa bekletmeyip almaya başlıyor alişveriş sayısı artıyor. Milleti kısıtlamak onları daha çok iştahlandırıyor. Yeni yöntemler aramaya başlıyorlar nasıl gümrükten sorunsuz geçiririm nasıl daha fazla vergi ödemem diye. Emin olun fiyat sınırlandırması koyulmamış olsa yurt dışından indirimli ürün kovalayan sayısı şu ankine oranla belki 5 belki 10 kat daha az olurdu. Kusura bakmasınlar ama ben burda fırsatçılık yapan satıcılardan değil neyin ne olduğunu gösterip gerçekten olması gereken fiyata hatta daha ucuza bile satan dürüst yabancı satıcıları tercih edeceğim. Bu dediğimi de kimisi yanlış anlayabilir ufak bir parantez açayım, yurt içindeki her satıcı fırsatçı değil yurt dışındaki her satıcı da dürüst değil. Demem o ki bu şekilde milleti hırslandırıp daha çok yurt dışı alışverişe yönlendirmeleri onların adına yanlış bir karar. Etki tepkiyi doğurur bu şekilde.