TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

@valhalla Hocam gümrük sınırı 22 euro olacak deniyor acaba yorumunuz nedir ?
Bu konuda yazmıştım son birkaç sayfaya bak geç kalmışsın :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gümrük limiti düşürülmeden güncel öneri listesi paylaşma şansın var mıdır hocam?

Zam gelmeden yararlanabilidğim kadar yararlanmak istiyororum.
Listemdekilerden az sonra paylaşayım link olarak..

Arkadaşlar herkese selamlar,
Bugün baya yoğundum ara ara bakmaya fırsatım oldu, yazan arkadaşlar olmuş sırayla cevaplayayım. Bu arada hala ofisteyim, geç saatte eve geçerim sanırım :)
Ajazz 159 Pro lardan birisi bugün geldi, fikir vermesi açısından hem kutu görsellerini hem de ofisteki set up görselini genel olarak paylaşayım isterim. Daha iyisi niceleri sizlerin olsun...

Bu arada kampanyada bu aralar sıklıkla yaşanan 60 jeton ve sonrasında 50 jetona dönüş senaryolarının herkes için genel-geçer olmadığını, Temu algoritmalarının, kampanya yönetimi ağırlık merkezi hesaplamalarında, her hesaba ayrı ve özel uygulandığını tekrar hatırlatmak isterim. Kimi hesaplarda denediğiniz yöntemler işe yararken bazı hesaplarda da işe yaramadığını zaten görüyorsunuz. Ayrıca 600-1000 veya 1800 kredi sunma opsiyonları da yine bahsettiğim konuyla alakalıdır. Çok değişik yöntemlerle yüksek olasılıklarla pozitif sonuca ulaşılabildiğini de biliyorum, neticede denediğimiz yöntemleri buradan birbirimizle paylaşıyoruz ve alternatif çözümler üretiyoruz. Bu paylaşımlar hem ufkumuzu açıyor hem de kampanya avantajlarının daha fazla hedef kitleye ulaşmasına imkan sağlıyor. Bu nedenle hepinize paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
Fakat üzülerek bugün akşam üzeri aldığımız bir haberi sizlerle paylaşma gereği hissediyorum.
Temu kampanya yönetimi önümüzdeki 15-30 günlük süreçte tamamen revize olacaktır. Bu yenileme TR ye özel değildir ve kampanya yönetiminin yeni uygulamaları devreye girecektir. Şu an yeni kampanyalar için test süreçleri yürüttüklerini biliyorum. Asli uygulama hakkında çok net bir tarih olmamakla birlikte yaz ayında aktif olarak uygulanacağını belirttiler. Sunacakları değişik opsiyonlar sadece bireysel alışverişlerde değil kurumsal alışverişlerde de etkin olacaktır.
Bu nedenle konu başlığımızın asıl amacı olan 600-1000 ve 1800 TL kredi kampanyalarının da kökten revize olacağı bilgisini aldık. Detay parametreleri elbette ki paylaşmadıkları için içeriklerinin nasıl yürüyeceği hakkında net yorum yapamıyorum. Fakat mevcut haliyle devam etmeyeceğinden de bir o kadar eminim.
Alışverişleriniz adına önemle paylaşmak isterim...
hocam masadaki ürünlerin linklerini alabilir miyiz hoşumuza gideni alalım
500w sarj aletini kaçırdım bugün sipariş verecektim wincredit yenilenmedi :/

Hocam konuyu takip ediyorum ama bildirim yerine gelmiyor kaldığım sayfayı unutmuşum.

üşenmezseniz hepsin :D
Özelden yaz da hatırlayayım unuturum kafa yoğun hala işyerindeyim ben

Gümrük limiti düşürülmeden güncel öneri listesi paylaşma şansın var mıdır hocam?

Zam gelmeden yararlanabilidğim kadar yararlanmak istiyororum.
Unutursam özelden hatırlatın hocam, artık konu sayfası coştu takibi zor oluyor gözden kaçıyor istekler istemeden..

Unutursam özelden hatırlatın hocam, artık konu sayfası coştu takibi zor oluyor gözden kaçıyor istekler istemeden..
Reis bu Kz Castor Pro var o alınır mı ? Tartıştınız mı onu ? Oyun oynicam konu bile açtım.

Öncelikle teşekkür ederim şuan bir ürün almaya çalışıyorum ama etkinlik sayfasında çıkmıyor çıldırttı valla.

Reis bu Kz Castor Pro var o alınır mı ? Tartıştınız mı onu ? Oyun oynicam konu bile açtım.
Baya tartışıldı son 3-5 sayfada sanırım.. Ben şahsen almış değilim ama genel kanı olumlu olduğu ve alınabileceği yönünde...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,619
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri