Razer DeathAdder Essential vs SteelSeries Rival 3

Reaksiyon skoru
82
Selamlar, ikisi arasında kaldım acaba hangisi daha iyidir aynı fiyata geliyor

Essential almış kullanmış iade etmiş birisi olarak, essential almamalısın kronik orta tuş problemli o mouse'ta, Rival 3 güzeldir, candır.
ne kadar sürede sorun yaşadınız 3 aydır kullanıyorum ben sorun yaşamadım daha

bütçe ne ikisiini de tavsiye etmem

yani max 1200-1300

Parolapara kampanyasını kullanırsan 400 TL cashback veriyor. O şekilde 1000 TL gibi bir fiyata geliyor.

Parolapara kampanyasını kullanırsan 400 TL cashback veriyor. O şekilde 1000 TL gibi bir fiyata geliyor.
bütçe ne ikisiini de tavsiye etmem
Hocam "ROG STRIX IMPACT III" diye bir model gördüm aslında çoğu bileşenim asus ve tek uygulamadan yönetebilmiş oluyorum sizce iyi midir?

Hocam "ROG STRIX IMPACT III" diye bir model gördüm aslında çoğu bileşenim asus ve tek uygulamadan yönetebilmiş oluyorum sizce iyi midir?
Gerek sensör gerek mcu olarak attığım modelden daha eski bir mouse, bir de üstüne kablolu olarak kullanıyorsunuz. Bence para üründen çok markaya gidiyor. Bir de yanlış hatırlamıyorsam takılma sorunu yaşayanlar vardı o farede.

Gerek sensör gerek mcu olarak attığım modelden daha eski bir mouse, bir de üstüne kablolu olarak kullanıyorsunuz. Bence para üründen çok markaya gidiyor. Bir de yanlış hatırlamıyorsam takılma sorunu yaşayanlar vardı o farede.
Tamamdır teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,930
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri