PremierLieg
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
Selamlar, ikisi arasında kaldım acaba hangisi daha iyidir aynı fiyata geliyor
saol teşekkürlerEssential almış kullanmış iade etmiş birisi olarak, essential almamalısın kronik orta tuş problemli o mouse'ta, Rival 3 güzeldir, candır.
ne kadar sürede sorun yaşadınız 3 aydır kullanıyorum ben sorun yaşamadım dahaEssential almış kullanmış iade etmiş birisi olarak, essential almamalısın kronik orta tuş problemli o mouse'ta, Rival 3 güzeldir, candır.
Rica ederim.saol teşekkürler
Ya aldığım gibi, ya da birkaç gün içerisinde. Tam hatırlamıyorum.ne kadar sürede sorun yaşadınız 3 aydır kullanıyorum ben sorun yaşamadım daha
yani max 1200-1300bütçe ne ikisiini de tavsiye etmem
yani max 1200-1300
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Parolapara kampanyasını kullanırsan 400 TL cashback veriyor. O şekilde 1000 TL gibi bir fiyata geliyor.
Hocam "ROG STRIX IMPACT III" diye bir model gördüm aslında çoğu bileşenim asus ve tek uygulamadan yönetebilmiş oluyorum sizce iyi midir?bütçe ne ikisiini de tavsiye etmem
arkadaşın attığı modeli alın çok daha mantıklıHocam "ROG STRIX IMPACT III" diye bir model gördüm aslında çoğu bileşenim asus ve tek uygulamadan yönetebilmiş oluyorum sizce iyi midir?
Gerek sensör gerek mcu olarak attığım modelden daha eski bir mouse, bir de üstüne kablolu olarak kullanıyorsunuz. Bence para üründen çok markaya gidiyor. Bir de yanlış hatırlamıyorsam takılma sorunu yaşayanlar vardı o farede.Hocam "ROG STRIX IMPACT III" diye bir model gördüm aslında çoğu bileşenim asus ve tek uygulamadan yönetebilmiş oluyorum sizce iyi midir?
Tamamdır teşekkürler.Gerek sensör gerek mcu olarak attığım modelden daha eski bir mouse, bir de üstüne kablolu olarak kullanıyorsunuz. Bence para üründen çok markaya gidiyor. Bir de yanlış hatırlamıyorsam takılma sorunu yaşayanlar vardı o farede.