- Reaksiyon skoru
- 1,044
Bi foto at da bakayim ne demischat gpt Saiggi GM010 Pro Max bu mouse hakkında bir takım bilgilere sahip ama linkleyemiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merak ettim
Bi foto at da bakayim ne demischat gpt Saiggi GM010 Pro Max bu mouse hakkında bir takım bilgilere sahip ama linkleyemiyor
Bi foto at da bakayim ne demis
Merak ettim
keske bu olsa ama ne sensör tutuyor nede mcu
ajazz markasının oldugu net galibabenim ajazz aj159 pronun altıyla çok benzer. bu model muhtemelen aj139, 179 falan.
Altındaki kodu yazınca 4-5 yerde bu cıkıyorkeske bu olsa ama ne sensör tutuyor nede mcu
ajazz markasının oldugu net galiba
Sahtedir kopyalamışlardır ürünün çin malı olduğunu unutmayın lamzuyu da başkasını da bire bir kopyalayabilirlerAltındaki kodu yazınca 4-5 yerde bu cıkıyor
sadece hz vs ayarlayabilsem şuanlık bana yeter 8k hz de galiba mouse çok hızlı hareket ediyorSahtedir kopyalamışlardır ürünün çin malı olduğunu unutmayın lamzuyu da başkasını da bire bir kopyalayabilirler
Yukarda yazdığım uzun mesaj gibi
Durum
8k kalsın 1k mouse kullanıyordum o kadar bi fark ettirmedi 8k alabiliyosan 8k da kalsın kendi uygulaması mı var bu arada sen nası 8k ya aldın?sadece hz vs ayarlayabilsem şuanlık bana yeter 8k hz de galiba mouse çok hızlı hareket ediyor
kabloluyu takınca 8k veriyor oyunlarda çok fps düşürüyor donmalar kasmalar yaşatıyor8k kalsın 1k mouse kullanıyordum o kadar bi fark ettirmedi 8k alabiliyosan 8k da kalsın kendi uygulaması mı var bu arada sen nası 8k ya aldın?
bu kalitesizliğin bir göstergesi değil aj159pro da vesaire de yaşayanlar var bunu. Aslında onun da kaliteli olup olmadığını kimse bilmiyor içinin açılması gerekiyor ben elektronik öğrencisiyim ama daha o kadar öğrenim görmedim. Ben şunları çözersem zaten ürünleri satın alıp alıp içini açıp iç kalitesini anlatacağım forumda. Razerin 8k mouselerinde donma kasma yaşıyorum diyene denk gelmedim, konunu üstüne durup araştırmadım var mı diye ama ajazz tarzı yurt dışı geneli çin menşeili ürünlerde hep 8k da donma kasma yaşyıorum diyen insan çok. Bunun sadece ajazz la mı kısıtlı örnek veriyorum sallıyorum razer, logitech gibi markaların da ürünlerinde oluyor mu? yoksa sadece geneli çin asya menşeili mouselarda mı oluyor bilmiyorum. Öğrenmek istediğim güzel bir bilgi. Hocam bir uygulaması vardır bunun biraz araştırın isterseniz hatta yerinizde olsam gider ajazz ın uygulamasını indirip onla uyumlu olup olmadığını denerdimkabloluyu takınca 8k veriyor oyunlarda çok fps düşürüyor donmalar kasmalar yaşatıyor
ajazz 159 proyu deniyorum o zamanbu kalitesizliğin bir göstergesi değil aj159pro da vesaire de yaşayanlar var bunu. Aslında onun da kaliteli olup olmadığını kimse bilmiyor içinin açılması gerekiyor ben elektronik öğrencisiyim ama daha o kadar öğrenim görmedim. Ben şunları çözersem zaten ürünleri satın alıp alıp içini açıp iç kalitesini anlatacağım forumda. Razerin 8k mouselerinde donma kasma yaşıyorum diyene denk gelmedim, konunu üstüne durup araştırmadım var mı diye ama ajazz tarzı yurt dışı geneli çin menşeili ürünlerde hep 8k da donma kasma yaşyıorum diyen insan çok. Bunun sadece ajazz la mı kısıtlı örnek veriyorum sallıyorum razer, logitech gibi markaların da ürünlerinde oluyor mu? yoksa sadece geneli çin asya menşeili mouselarda mı oluyor bilmiyorum. Öğrenmek istediğim güzel bir bilgi. Hocam bir uygulaması vardır bunun biraz araştırın isterseniz hatta yerinizde olsam gider ajazz ın uygulamasını indirip onla uyumlu olup olmadığını denerdim