Bir paradoksun içinde sıkışıp kaldım? (Öneri ve tavsiye istiyorum)

Mete?

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
Merhaba bir günah işliyorum tövbe ediyorum 1-2 ay sonra gene nefsime uyup tekrar o günahı işliyorum artık bıktım her seferinde tövbe ediyorum ama gene nefsime uyup günah işliyorum? bu paradoksun içinde sıkışıp kaldım ne yapmalıyım?

Merhaba bir günah işliyorum tövbe ediyorum 1-2 ay sonra gene nefsime uyup tekrar o günahı işliyorum artık bıktım her seferinde tövbe ediyorum ama gene nefsime uyup günah işliyorum? bu paradoksun içinde sıkışıp kaldım ne yapmalıyım?
Günah ne mesela?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Örneğin alkol içmicem gibi mi ?
Günah ne mesela?

bildiğiniz zaten yapılması gereken bir şey kadınlardaki regl gibi düşün yumurta döngüsü için vücut her ay onları atarak yeniliyor ve yeni yumurtalara oluşuyor bizde de bu devamlılık mastürbasyon ile oluyor haftada 1 bile yapsan yeterli

Hocam yaş kaç bilmiyorum ama mevzu mastürbasyon ise bu gayet doğal ve vücudun bir mekanizması özellikle ergenlik çağında tavan yapıp ilerleyen zamanlarda azalır ama büyük insanların bile mastürbasyon yaptığı zamanlar oluyor.
bu vücudun bir doğal ihtiyacı takma bu kadar.

bildiğiniz zaten yapılması gereken bir şey kadınlardaki regl gibi düşün yumurta döngüsü için vücut her ay onları atarak yeniliyor ve yeni yumurtalara oluşuyor bizde de bu devamlılık mastürbasyon ile oluyor haftada 1 bile yapsan yeterli
çok doğru kendini tutup dışardaki her kadına baktığında azgınlaşacaksın bence bu daha büyük bir günah güzel yorum.

Normal erkeğin ayda 3 veya 4 kere atımı gerek zaten 😂 insanlık her zaman 18 yaşında evlenmiyordu.

Yok 31
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Günah 31 çekmek
kral onu herkes yapıyor sıkıntı yapma, zevk için değil ihtiyaç içinse günah değildir ben 3 yıl önce bıraktım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,315
Son üye
ucaksavar91
Geri