Hocam kıl doğal bişey değilmiAtın şeyi dediğiniz gayet doğal güzel bir detay bencebenim demek istediğim hadi oynanmasına oynanırda çok güzel açılan başlangıcı süper olan senaryosu dört dörtlük olan oyun 2. oyunda batırmış oynayan herkes farkına varıyor
hocam daha güzel oyunlar merak et yapım harikası oyunlar var twd rdr2 gow the witcher serisi gibiHikaye oyunlarını hiç sevmem ama şu oyunu aşırı merak ediyorum fakat çok pahalı be
Hikaye sevmezsen bunuda sevmezsinHikaye oyunlarını hiç sevmem ama şu oyunu aşırı merak ediyorum fakat çok pahalı be
Aha yedik spoilerı ulan yahocam açık konuşmak gerekirse anakarakterin maymuna benzeyen koltuk altı kıllı birisi ile fanfinifon yapması ve sürekli çift taraflı oynatması ani duygu değişimleri yaşatması (joel sevilirken bir anda kötü adam oluyor kişinin aklında) gibi sorunları yüzünden haftada 1 giriyorum oda grafik takılmalık ondada tokadı yiyip çıkıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam emin olun seri oynuyorum her zaman dediğiniz taktiği yapıp gizlice geçiyorum genelde ama yinede benzetiyorlar adamı
hocam elliede kıllı birisi olsaydı, ilişki yaşadığı kişide kıllı bir karşı cins olsaydı sizce normal olmazmıydı?Hocam kıl doğal bişey değilmi
hocam elliede kıllı birisi olsaydı, ilişki yaşadığı kişide kıllı bir karşı cins olsaydı sizce normal olmazmıydı?
dedim ya oyun çift taraflı duygu değişimi yaşatıyor diye.Olabilirdi ama ona biz karar vermediğmiz için yapacak bir şey yok malesef dediğin gibi joelin intikamını amaç olarak belirlersen çok şey değişiyor
Abby haklı mı değilmi bilemem çünkü bazı videolarda doktorun sadece estetik doktoru olduğnu söylüyorda ki hadi bu yalan olsun bence ateş böcekleri ilacı bulsa bile kimseye beleşten vermeyecek hatta sadece kendilerine kullanacakları ve joelin ölümünde kendisininde payı vardı çünkü ilk oyunda arabayla giderken yola birinin atlayıp yardım istemesini tuzak olduğnu anlamıştı ama abbynin yaptığnı bilemezdi ama oraya da öyle rahatca girip ortada durup konuşmaması lazım bunlar olmasa böyle bir oyun olmazdı zatendedim ya oyun çift taraflı duygu değişimi yaşatıyor diye.
onun görevi elin kızını alıp belirli olan bir yere koymaktı o senin öz kızın mı? tamam birbirini seviyorlar kaynaşıyorlar okey ondan ayrılmak istememesi normal.
Ana karakter abby olsaydı eğer. joel denen birisi gelip tam babanız aşıyı bulacakken anlının çatından vursaydı. geriye kalan yüzlerce arkadaşınızı katletseydi nasıl hissederdiniz.
madem intikam duygusu hissettirecek ki çok başarısız bu konuda, gidip abynin doğumdan ölümüne kadar her dakikasını oynatmayacaksın oyuncuya. bence aby haklı joeli öldürmekte. doğrusu bu.
joel şehire girince karşılarına atlayıp yardım isteyenler onlar değildi. bana kalırsa zaten aşı üretilsede o şartlar altında basılamayacaktı. mesele o değil sonuç olarak güzelim senaryoya boş boş sebeplerden kusur koymuşlar bariz ortadaAbby haklı mı değilmi bilemem çünkü bazı videolarda doktorun sadece estetik doktoru olduğnu söylüyorda ki hadi bu yalan olsun bence ateş böcekleri ilacı bulsa bile kimseye beleşten vermeyecek hatta sadece kendilerine kullanacakları ve joelin ölümünde kendisininde payı vardı çünkü ilk oyunda arabayla giderken yola birinin atlayıp yardım istemesini tuzak olduğnu anlamıştı ama abbynin yaptığnı bilemezdi ama oraya da öyle rahatca girip ortada durup konuşmaması lazım bunlar olmasa böyle bir oyun olmazdı zaten
ona başlarım diyordum bide sonraSen bide ghost of tsushimayi gorecen