The last of us part2 oynanışı çok zor

Hikaye oyunlarını hiç sevmem ama şu oyunu aşırı merak ediyorum fakat çok pahalı be

Atın şeyi dediğiniz gayet doğal güzel bir detay bence :D benim demek istediğim hadi oynanmasına oynanırda çok güzel açılan başlangıcı süper olan senaryosu dört dörtlük olan oyun 2. oyunda batırmış oynayan herkes farkına varıyor
Hocam kıl doğal bişey değilmi

Dediğniz gibi ilk oyun güzelken ikinci oyunun senaryosu biraz sıkabilir ama çok takmamak lazım orayı oynarken cidden joeli benimseyip onun intikamı için oynarsan oraları unutuyorsun bile yeri gelicek abby oynarken ellie ile kavga ediyoruz boğuyoruz inanın oraları zorla yaptım sonra oyunun sonunda iyi bir dövüşüyoruz biz ellie yerine geçiyoruz tabi iyi bir dövdüm orda onu

Hikaye oyunlarını hiç sevmem ama şu oyunu aşırı merak ediyorum fakat çok pahalı be
hocam daha güzel oyunlar merak et yapım harikası oyunlar var twd rdr2 gow the witcher serisi gibi :D

hocam açık konuşmak gerekirse anakarakterin maymuna benzeyen koltuk altı kıllı birisi ile fanfinifon yapması ve sürekli çift taraflı oynatması ani duygu değişimleri yaşatması (joel sevilirken bir anda kötü adam oluyor kişinin aklında) gibi sorunları yüzünden haftada 1 giriyorum oda grafik takılmalık ondada tokadı yiyip çıkıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam emin olun seri oynuyorum her zaman dediğiniz taktiği yapıp gizlice geçiyorum genelde ama yinede benzetiyorlar adamı
Aha yedik spoilerı ulan ya

Olabilirdi ama ona biz karar vermediğmiz için yapacak bir şey yok malesef dediğin gibi joelin intikamını amaç olarak belirlersen çok şey değişiyor
hocam elliede kıllı birisi olsaydı, ilişki yaşadığı kişide kıllı bir karşı cins olsaydı sizce normal olmazmıydı?

hocam oyun nasıl zor anlamadım. Zorda oynadım bitirdim. Kolay bile geldi bana. Hiç bomba kullanmadan bile ilerleyebilirsin. Mini bosslarda falan kaçacaksın vur kaç yapacaksın yoksa ölürsün zaten tek atıyor onlar. koşup vuracaksın koşup vuracaksın oyunun mantığı bu zaten.

Olabilirdi ama ona biz karar vermediğmiz için yapacak bir şey yok malesef dediğin gibi joelin intikamını amaç olarak belirlersen çok şey değişiyor
dedim ya oyun çift taraflı duygu değişimi yaşatıyor diye.
onun görevi elin kızını alıp belirli olan bir yere koymaktı o senin öz kızın mı? tamam birbirini seviyorlar kaynaşıyorlar okey ondan ayrılmak istememesi normal.

Ana karakter abby olsaydı eğer. joel denen birisi gelip tam babanız aşıyı bulacakken anlının çatından vursaydı. geriye kalan yüzlerce arkadaşınızı katletseydi nasıl hissederdiniz.

madem intikam duygusu hissettirecek ki çok başarısız bu konuda, gidip abynin doğumdan ölümüne kadar her dakikasını oynatmayacaksın oyuncuya. bence aby haklı joeli öldürmekte. doğrusu bu.

dedim ya oyun çift taraflı duygu değişimi yaşatıyor diye.
onun görevi elin kızını alıp belirli olan bir yere koymaktı o senin öz kızın mı? tamam birbirini seviyorlar kaynaşıyorlar okey ondan ayrılmak istememesi normal.

Ana karakter abby olsaydı eğer. joel denen birisi gelip tam babanız aşıyı bulacakken anlının çatından vursaydı. geriye kalan yüzlerce arkadaşınızı katletseydi nasıl hissederdiniz.

madem intikam duygusu hissettirecek ki çok başarısız bu konuda, gidip abynin doğumdan ölümüne kadar her dakikasını oynatmayacaksın oyuncuya. bence aby haklı joeli öldürmekte. doğrusu bu.
Abby haklı mı değilmi bilemem çünkü bazı videolarda doktorun sadece estetik doktoru olduğnu söylüyorda ki hadi bu yalan olsun bence ateş böcekleri ilacı bulsa bile kimseye beleşten vermeyecek hatta sadece kendilerine kullanacakları ve joelin ölümünde kendisininde payı vardı çünkü ilk oyunda arabayla giderken yola birinin atlayıp yardım istemesini tuzak olduğnu anlamıştı ama abbynin yaptığnı bilemezdi ama oraya da öyle rahatca girip ortada durup konuşmaması lazım bunlar olmasa böyle bir oyun olmazdı zaten

Abby haklı mı değilmi bilemem çünkü bazı videolarda doktorun sadece estetik doktoru olduğnu söylüyorda ki hadi bu yalan olsun bence ateş böcekleri ilacı bulsa bile kimseye beleşten vermeyecek hatta sadece kendilerine kullanacakları ve joelin ölümünde kendisininde payı vardı çünkü ilk oyunda arabayla giderken yola birinin atlayıp yardım istemesini tuzak olduğnu anlamıştı ama abbynin yaptığnı bilemezdi ama oraya da öyle rahatca girip ortada durup konuşmaması lazım bunlar olmasa böyle bir oyun olmazdı zaten
joel şehire girince karşılarına atlayıp yardım isteyenler onlar değildi. bana kalırsa zaten aşı üretilsede o şartlar altında basılamayacaktı. mesele o değil sonuç olarak güzelim senaryoya boş boş sebeplerden kusur koymuşlar bariz ortada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen bide ghost of tsushimayi gorecen
ona başlarım diyordum bide sonra :D

hocam oyunda normal zorlukta bile yeterince imkan sunuyor
ilk oynayışımdan sonra grounded ve permadeath ile de oynadım
senin normal oynayışta zorlanman garip geldi

Geri