🔥İndirim 🔥Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu 499TL🔥

Bundan bende de varda ileride macun yenilerken nasıl sökeceğim onu çok merak ediyorum. Sökmesi çok zor diyorlardı var mı bilen?

Aylar sonra tekrar 500TL civarına düşmüş. İhtiyacınız varsa öneririm.
kendim 5600 ile kullanıyorum bende 400e almıştım sanırım kasımda fiyatına göre muhteşem etki yaratıyor stok fan ile farkta her neyse rgb si dandik montajı bir tık zor bunlar eksileri mandallı sistem var vidalı montaj değil ben olsam bu ürünü alırdım Argb fanlı ve vidalı montaj
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bundan bende de varda ileride macun yenilerken nasıl sökeceğim onu çok merak ediyorum. Sökmesi çok zor diyorlardı var mı bilen?
evet hocam haklısın arkadaşın sisteme demonte etmiştik başka soğutucu takmak için tek taraftan zorlamak gerekiyor çıkartmasıda takması kadar illet :D

Bunları tak çıkar zulüm olsada parasına göre iyi iş yapıyolar bende 400 liraya aynı tip octagon c50 almıştım 62 63 üstünü görmedim 5600x ile

arctic freezer 36 duo var bende. 70 derece görüyorum ki normal dediler. Sizin sogutucunuz bendekinden daha mı iyi?
Sizde sorun var bence.Kasanızın hava akışı nasıl?5dakikalık octt testi atıyorum
1745089777128.png
Bu derecelerde oynuyordu.

İyzico gaminggen kampanyası ile 675tl civarına thermalright asassin burst aldım. Benim yaptığım şekilde burst almak daha mantıklı gibi

İyzico gaminggen kampanyası ile 675tl civarına thermalright asassin burst aldım. Benim yaptığım şekilde burst almak daha mantıklı gibi
bu da mantıklıymış nc3 te uygun nc5 te var 6 borulu argb ikiside

Son düzenleme:
pinini taktığın gibi ışığı da çalışıyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,859
Üyeler
186,550
Son üye
circassian7
Geri