raintherain
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 430
Bundan bende de varda ileride macun yenilerken nasıl sökeceğim onu çok merak ediyorum. Sökmesi çok zor diyorlardı var mı bilen?
kendim 5600 ile kullanıyorum bende 400e almıştım sanırım kasımda fiyatına göre muhteşem etki yaratıyor stok fan ile farkta her neyse rgb si dandik montajı bir tık zor bunlar eksileri mandallı sistem var vidalı montaj değil ben olsam bu ürünü alırdım Argb fanlı ve vidalı montajAylar sonra tekrar 500TL civarına düşmüş. İhtiyacınız varsa öneririm.
Dark Freezer X123 Fixed RGB Fanlı Kule Tipi Soğutucu (DKCCX123) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Dark Freezer X123 Fixed RGB Fanlı Kule Tipi Soğutucu (DKCCX123) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
evet hocam haklısın arkadaşın sisteme demonte etmiştik başka soğutucu takmak için tek taraftan zorlamak gerekiyor çıkartmasıda takması kadar illetBundan bende de varda ileride macun yenilerken nasıl sökeceğim onu çok merak ediyorum. Sökmesi çok zor diyorlardı var mı bilen?
Sert davranman lazım takarken onu anlayana kadar elin gidiyo zaten rahat kal kwpdlwlfkdkvTakmasındaki zorluk anlatıldığı kadar var mı yoksa o kadar da zor değil mi?
alabiliyorsanız bunu alın o çentik muhabettinde kurtulursunuzBu daha iyi.![]()
FSP NC3 Siyah 12cm ARGB 4 Bakir Borulu Kule Tipi Islemci Sogutucu | ITOPYA
FSP NC3 Siyah 12cm ARGB 4 Bakir Borulu Kule Tipi Islemci Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile NC3 ITOPYA'dawww.itopya.com
Sizde sorun var bence.Kasanızın hava akışı nasıl?5dakikalık octt testi atıyorumarctic freezer 36 duo var bende. 70 derece görüyorum ki normal dediler. Sizin sogutucunuz bendekinden daha mı iyi?
bu da mantıklıymış nc3 te uygun nc5 te var 6 borulu argb ikisideİyzico gaminggen kampanyası ile 675tl civarına thermalright asassin burst aldım. Benim yaptığım şekilde burst almak daha mantıklı gibi
hem argb birde alabilen alsın bunuBu daha iyi.![]()
FSP NC3 Siyah 12cm ARGB 4 Bakir Borulu Kule Tipi Islemci Sogutucu | ITOPYA
FSP NC3 Siyah 12cm ARGB 4 Bakir Borulu Kule Tipi Islemci Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile NC3 ITOPYA'dawww.itopya.com
Yazdığınını ne çabuk unutuyorsun.@Bünyamina her bu konu yükseltildiğinde en son kendi mesajımı görüyorum ne ara yeni yazdım ben bunu diye sorguluyorum![]()