jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,219
arkadaş render ve 3d gibi işler yapacak o yüzden şartNvidia şart mı acaba
arkadaş render ve 3d gibi işler yapacak o yüzden şartNvidia şart mı acaba
hee tamamdır o zaman tabikide 5060 alınır 4060 ne yeniyor muarkadaş render ve 3d gibi işler yapacak o yüzden şartbi önceki konulardan tanıdım.
şöyle 3D konusunda NVİDİA daha iyi yoksa sadece oyun olsa radeon alırdımNvidia şart mı acaba
şimdi ben her oyunum dlls değil yani 5060 falanda nasıl diyim abi dlls desteklemeyen oyunlarda benişm şuanki ekran kartımdan farkı yok neredeyse 50 serisi. o yüden 40 serisi saf gücü daha fazla diye daha samimi geldi bana5060 şaşırtıcı derecede güzel ama fiyatı öyle olur mu bilemem4060 pek önermem.
nvidia şart 3D ve renden yapçamAMD 9060 serisini bekleme şansın var mı? Bir fiyatlarını ve performansını görmek lazım. Yoksa 4060TI vs 7700XT de olabilir.
abdullah abinin 5060 inceleme videosunu izle saf güç olarak cidden fena olmayan bir fark varşöyle 3D konusunda NVİDİA daha iyi yoksa sadece oyun olsa radeon alırdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şimdi ben her oyunum dlls değil yani 5060 falanda nasıl diyim abi dlls desteklemeyen oyunlarda benişm şuanki ekran kartımdan farkı yok neredeyse 50 serisi. o yüden 40 serisi saf gücü daha fazla diye daha samimi geldi bana
çok rahat çok programlı gerçekten şaşırttıabdullah abinin 5060 inceleme videosunu izle saf güç olarak cidden fena olmayan bir fark var
Donanım Arşiviabdullah abi kim baktım farklı kanallar çıkt ıjsaıdsa
baktımda saf güç olarak hala benim ekran kartıyla farkı var denemez çok fazla. bana saf güçte lazım bilemedim şimdi.çok rahat çok programlı gerçekten şaşırttı
Donanım Arşivi
artık saf güç denen bir şey kalmamaya başladı açıyorsunuz 2 ayar FPS 300 oluyor saf güç olarak ta götürür bu kartbaktımda saf güç olarak hala benim ekran kartıyla farkı var denemez çok fazla. bana saf güçte lazım bilemedim şimdi.
ya dediğim gibi oynadığım 10 oyundan 7 si saf güce bakan dlls istemeyen inde oyunlar oluyor. o yüzden. saf güç olarak iyi midir? ki bilemiyorum o konudaartık saf güç denen bir şey kalmamaya başladı açıyorsunuz 2 ayar FPS 300 oluyor saf güç olarak ta götürür bu kart
iyi hocam oynadığınız oyunlar cs valo tarzı ise pek sıkıntı çıkarmazya dediğim gibi oynadığım 10 oyundan 7 si saf güce bakan dlls istemeyen inde oyunlar oluyor. o yüzden. saf güç olarak iyi midir? ki bilemiyorum o konuda
reis gülme ama roblox OPDJWADJSAiyi hocam oynadığınız oyunlar cs valo tarzı ise pek sıkıntı çıkarmaz
roblox-rimworld-minecraftiyi hocam oynadığınız oyunlar cs valo tarzı ise pek sıkıntı çıkarmaz
sıkıntı çıkarmaz hocamreis gülme ama roblox OPDJWADJSA
roblox-rimworld-minecraft
roblox mu kas gücü istiyor hocam JDKFKDKSFJreis gülme ama roblox OPDJWADJSA
roblox-rimworld-minecraft