Msi850gold vs Enermax1350gold

ZeRo6

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar elimde yaklaşık 1 yıl önce aldığım msi mpg a850gl gold sertifikalı bir psu var ve tam modüler donanım arşivinin hikayesinde paylaştığı enermax psu yu alsam sizde daha mı iyi olur yoksa daha kalitesiz bi ürün mü almış olurum lütfen elimdeki psu güç olarak yeterli yükseltmene gerek yok gibi cevaplar vermeyin daha cok hangisinin daha iyi olduğunu ve neden daha iyi olduğunu anlatırsanız sevinirim eklere bendekini ve enermaxı koyuyorum

Ekler

• IMG_4132.png
    IMG_4132.png
    589.9 KB · Hit: 46
  • IMG_4133.png
    IMG_4133.png
    496.7 KB · Hit: 41
Elinde zaten MSI varsa bir şey almana gerek yok üstteki arkadaşın yazdığından da uzak dur illa alacağım diyorsan tabii ki Enermax modeli almalısın.

Elinde zaten MSI varsa bir şey almana gerek yok üstteki arkadaşın yazdığından da uzak dur illa alacağım diyorsan tabii ki Enermax modeli almalısın.
Reis bunlar senin gibi eskilerin efsanesi Enermax markasını nereden bilsin?

Hocam şuanda benim psu bana yetiyor sizin storyde paylaştığınız gibi enermax çok ucuz olduğundan dolayı elimdeki psuyu satıp onu mu alsam acaba diye düşündüm şuanki sistemimde ryzen 7 7800x3d ve rtx4080super var uzun bi süre yükseltme yapmam gerekmez gibi düşünüyorum ama yükseltme yapamam gerektiğinde sanki psu yetersiz gelirmiş gibi hissediyorum o yüzden enermax düşündürdü ek olarak msi psunun kabloları çok sert ve kıvrılmıyor kablolama yaparken beni çok uğraştırdı sanırım enermaxın kablolaeı daha kolay bükülebilir formda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç mantıklı gelmedi ama yinede sağolun teşekkürler

Hocam bana kalırsa değiştirmeniz gereksiz zaten. Ama önerdiğim model çok daha iyi. Enermaxın cybenetics raporu bile yok.
Screenshot_2.png

Genel olarak standart almış.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Testlerden de geçmiş ayrıca.

Arkadaşlar elimde yaklaşık 1 yıl önce aldığım msi mpg a850gl gold sertifikalı bir psu var ve tam modüler donanım arşivinin hikayesinde paylaştığı enermax psu yu alsam sizde daha mı iyi olur yoksa daha kalitesiz bi ürün mü almış olurum lütfen elimdeki psu güç olarak yeterli yükseltmene gerek yok gibi cevaplar vermeyin daha cok hangisinin daha iyi olduğunu ve neden daha iyi olduğunu anlatırsanız sevinirim eklere bendekini ve enermaxı koyuyorum
Cevap basit aslında hocam hatta kendin de vermişsin. Elindeki güç yetiyor mu? Cevap evetse değiştirmeye gerek yok, zaten gümlemeyecek bir psu (noname model varsa yüksek w olsa bile değişmek gerekir ama eldeki öyle değil). Diyorsan ki ben ilerde biraz daha 90 serisine yönelicem vs o zaman değiştirebilirsin

1350w modeli değil.
Birçok modeli testten temiz geçmiş. Enermax gibi bir markanın modelinde çok fire vereceğini sanmıyorum. Aynı seri üzerindeki farklı watt modelleri geçmiş. Büyük ihtimalle o da geçerdi.

Elinde kaliteli bir model varken fazladan güç ihtiyacınız yok ise değişime gerek yok kampanyalara göz ve kulak tıkayın

Geri