Cok onemli bir sinav var HAZIR DEGILIM

abays

80+
Reaksiyon skoru
10
herkese merhaba oncelikle

Ben 16 yasinda bir lise ogrencisiyim fransaya yaklasim 3 sene once gelmistim.
Ortaokulda fraansizca hocam oldugu icin DELF sinavindan iki kere gecim ve A2 seviyesinde fransizca diplomasi edindim.
2 sene sonra liseye gectim.
Lisenin fransizca ogretmenin ( dil bilgisi zayif olan ogrenciler icin, ama tek fark bu hocanin sinifinda zenci ogrencilerin fransaya adapte olabilmesi icin ders veriyo, yani bu ogrenciler fransizca konusabiliyor ama yazmalari yok ) fransizca ogrebilmek icin ya tum lseyi sallayip tam anlamiyla orda olmak zorundayim yada haftalik anca 2 saat kursa gidebilecegimi ogrendim.
Ben de bana uygun olmadigini dunerek normal liseme devam ettim.

awk aranda bir ay gecti o hoca dediki fransizca dil dinavina gircen.
ben A2 sinavinda 53 puan ile gectim zamaninda baraj 50
ben bunu ogrendimde elimde yapabilecegim herhangi birsey yok.
kardesim bide abim masallah takir takir beni gecmisler.

uzun lafimin kisasi tam tarihi bilmiyom ama cok yakinda B1 sinavim var. bu konuda bana yol gosterecek biri varsa memnuniyetle okurum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide bu konu yuzunden citirindan depresif haldeyim. insta minsta hak getire okulda arkadaslarim var ama ekli degiliz.

herkese merhaba oncelikle

Ben 16 yasinda bir lise ogrencisiyim fransaya yaklasim 3 sene once gelmistim.
Ortaokulda fraansizca hocam oldugu icin DELF sinavindan iki kere gecim ve A2 seviyesinde fransizca diplomasi edindim.
2 sene sonra liseye gectim.
Lisenin fransizca ogretmenin ( dil bilgisi zayif olan ogrenciler icin, ama tek fark bu hocanin sinifinda zenci ogrencilerin fransaya adapte olabilmesi icin ders veriyo, yani bu ogrenciler fransizca konusabiliyor ama yazmalari yok ) fransizca ogrebilmek icin ya tum lseyi sallayip tam anlamiyla orda olmak zorundayim yada haftalik anca 2 saat kursa gidebilecegimi ogrendim.
Ben de bana uygun olmadigini dunerek normal liseme devam ettim.

awk aranda bir ay gecti o hoca dediki fransizca dil dinavina gircen.
ben A2 sinavinda 53 puan ile gectim zamaninda baraj 50
ben bunu ogrendimde elimde yapabilecegim herhangi birsey yok.
kardesim bide abim masallah takir takir beni gecmisler.

uzun lafimin kisasi tam tarihi bilmiyom ama cok yakinda B1 sinavim var. bu konuda bana yol gosterecek biri varsa memnuniyetle okurum.

bide bu konu yuzunden citirindan depresif haldeyim. insta minsta hak getire okulda arkadaslarim var ama ekli degiliz.
çok bir şey anlamadım dediklerinizden ama geçmiş olsun hocam . Fransızca bilgim paris kruvasan eifelle sınırlı olduğundan size öneri veya tavsiye vermek haddime olamayabilir ama görünüşe göre çalışmak tek çareniz . Olmadı abiniz veya kardeşinizden yardım isteyin grammer konusunda özellikle .
Zenci lisesine gitmediğiniz iyi olmuş oradaki insanlardan pek hayır geleceğini düşünmüyorum

16 yaşından 3 yıl düşersek 13 yaşında nasıl yurtdışına çıktın bro? nasıl bir özgüven veya ne denir akraba felan mı vardı ? neye güvenerek çıktın çocuk yaşında? sınav içinde geçmiş olsun yapacak bir şey yok

Ve orutum
çok bir şey anlamadım dediklerinizden ama geçmiş olsun hocam . Fransızca bilgim paris kruvasan eifelle sınırlı olduğundan size öneri veya tavsiye vermek haddime olamayabilir ama görünüşe göre çalışmak tek çareniz . Olmadı abiniz veya kardeşinizden yardım isteyin grammer konusunda özellikle .
Zenci lisesine gitmediğiniz iyi olmuş oradaki insanlardan pek hayır geleceğini düşünmüyorum
kusuruma bakmayin anlik bir stres patlamasiyla anlatmak istedim derdimi. aslinda zenci lisesi degil sadece dil bilgisi yetersiz olan ogrencilerin cogu afrika bolgesinden geldigi boyle olmus. ama yapabilecegim birsey yok sadece bu kisa zamanda kapabilecegim bilgileri ogrenip sinava girmem gerekiyor. yinede derdimi okuyup yanitladiginiz icin tesekkur ederim.

16 yaşından 3 yıl düşersek 13 yaşında nasıl yurtdışına çıktın bro? nasıl bir özgüven veya ne denir akraba felan mı vardı ? neye güvenerek çıktın çocuk yaşında? sınav içinde geçmiş olsun yapacak bir şey yok
tek cikip gelmedim babam her zaman gurbetciydi abim kucukken cezayir sonra rusya sonra turkiyede cannakkaleye gitti hep bizim icin calisti adam. ve bundan 6 sene once fransaya gitti ardindan bizi aldi. Allah razi olsun babamdan, insallah bu sinavi gecerim de babamin yuzunu kara cikarmam. Bu internetde sorf yapma kaydirma isi benim dikkat suremi asiri dusurmus. onceden bir oturusda yarin olacak sinavlara calisrdim bi gece calismayla 70 80 alirdim artik onuda yapamiyorum. iyice tembel olmusum. Suan ki Allahdan tek istegim su sinavdan gecip eskisi gibi olmak.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,328
Üyeler
185,708
Son üye
Ruslanmik123
Geri