TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Ben de anlamadım bakıp duruyorum öyle 😀
Hocam Arkos nedir ? bu nasıl bir alet anlayamadım.
Kısaca eski oyunları atari keyfinde oynamanızı sağlayan bir alet diyebilirim , evet diyeceksiniz ki telefona emülatör kurup oynarım öyle pek zevki olmuyor. Ayrıca ekranı muadillerine göre kaliteli. Arkos'a gelirsek açık kaynak kodlu bir işletim sistemi diyebiliriz.

@valhalla hocam sanırım sizde akbank kredi kartı kullanıyordunuz, iadeler normalde hemen gelirdi. Bir kaç sipariştir iadeler hemen gelmiyor. Hatta şuan 5-6 gündür karta iade yansımıyor, sebebi ne olabilir?

@valhalla hocam sanırım sizde akbank kredi kartı kullanıyordunuz, iadeler normalde hemen gelirdi. Bir kaç sipariştir iadeler hemen gelmiyor. Hatta şuan 5-6 gündür karta iade yansımıyor, sebebi ne olabilir?
benim için örn: iyzico'dan çekildiyse hemen düşüyor .Sipay'dan(proviizyona düşmemişti) ise 2 ayı geçipte itirazla(btk'ya) ödeme aldığım var

benim için örn: iyzico'dan çekildiyse hemen düşüyor .Sipay'dan(proviizyona düşmemişti) ise 2 ayı geçipte itirazla(btk'ya) ödeme aldığım var
Normalde akbank kredi kartından aldığım her sipariş 5 dkka içerisinde iptal olmuştur diye bilgi geliyordu ama son 2-3 siparişimde iade edildiğini söylüyor temu ama kartta henüz işlemedi

fan önerisi var mıdır masaüstü için yaz aylarında kullanmalık alıp kullandığınız beğendiğiniz.

Kredi kartı değil Akbank kurumsal debit kart bendeki ama Temu hesaba yatırmadan Akbank tan iade talebi alınmıştır diye sms geliyor ve takip edeb 3 iş günü içinde heaabima geçiyor..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@valhalla hocam 3 siparisim olmasina ragmen suana kadar hic wincredit acilmadi nasil acabilirim?
Her bir siparişinizin tutarı nedir? Bu siparişleri normal sepet ile mi aldınız? Bahsedilen hesap yrni bir hesap mı? Detay verirseniz daha net bilgi verebilirim..

agalar wincredit 50 gündür gelmiyor bunun taktiği var mıdır. wincredit ekranına girince önceki kazandığım ödülü gösteriyor. farklı telefon ve hesaplardan denedim onlarda da olmuyor
Hala olmuyor mu benim de 2 gündür yok başka hesap açıyorum yok farklı telefon tabletten deniyorum yine yok

yarını beklıyımmı yoksa duzelırmı bu olay . 2 hesaptan devam edıyodum bırıne gelmedı hesapta kalan 1000 tl kredıyıde normal septten yada kredifırsatı kısmından yaparım
Düzeldi mi sizin

@Oguz... benim wincredit gelmiş :)
Ne kadar zaman sonra geldi acaba

Son düzenleme:
Her bir siparişinizin tutarı nedir? Bu siparişleri normal sepet ile mi aldınız? Bahsedilen hesap yrni bir hesap mı? Detay verirseniz daha net bilgi verebilirim..
1000010484.jpg

Siparişlerim tutarı bu şekilde hocam normal sepet tam olarak ne oluyor hesap eski bı hesap 1 sene oluyor açalı

1000tl civarına wincredit ile alınabilecek kesin al dediğiniz bir ürün önerisi var mı ?

1000tl civarına wincredit ile alınabilecek kesin al dediğiniz bir ürün önerisi var mı ?
aslında şu mini el atarisi arkadaşın bi kaç sayfa önce attığı iyi gibi çakma değilse dedikleri gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,170
Üyeler
183,957
Son üye
Maminizzm
Geri