Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

yaman..k

80+ Silver
Ben de anlamadım bakıp duruyorum öyle 😀
Hocam Arkos nedir ? bu nasıl bir alet anlayamadım.
Kısaca eski oyunları atari keyfinde oynamanızı sağlayan bir alet diyebilirim , evet diyeceksiniz ki telefona emülatör kurup oynarım öyle pek zevki olmuyor. Ayrıca ekranı muadillerine göre kaliteli. Arkos'a gelirsek açık kaynak kodlu bir işletim sistemi diyebiliriz.

ahusak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Mertcan Atmaxa
@valhalla hocam 3 siparisim olmasina ragmen suana kadar hic wincredit acilmadi nasil acabilirim?

SchoField

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Recep
@valhalla hocam sanırım sizde akbank kredi kartı kullanıyordunuz, iadeler normalde hemen gelirdi. Bir kaç sipariştir iadeler hemen gelmiyor. Hatta şuan 5-6 gündür karta iade yansımıyor, sebebi ne olabilir?

Oguz...

80+ Bronze
@valhalla hocam sanırım sizde akbank kredi kartı kullanıyordunuz, iadeler normalde hemen gelirdi. Bir kaç sipariştir iadeler hemen gelmiyor. Hatta şuan 5-6 gündür karta iade yansımıyor, sebebi ne olabilir?
benim için örn: iyzico'dan çekildiyse hemen düşüyor .Sipay'dan(proviizyona düşmemişti) ise 2 ayı geçipte itirazla(btk'ya) ödeme aldığım var

SchoField

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Recep
benim için örn: iyzico'dan çekildiyse hemen düşüyor .Sipay'dan(proviizyona düşmemişti) ise 2 ayı geçipte itirazla(btk'ya) ödeme aldığım var
Normalde akbank kredi kartından aldığım her sipariş 5 dkka içerisinde iptal olmuştur diye bilgi geliyordu ama son 2-3 siparişimde iade edildiğini söylüyor temu ama kartta henüz işlemedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay
fan önerisi var mıdır masaüstü için yaz aylarında kullanmalık alıp kullandığınız beğendiğiniz.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Ahmet Taşlıova
Kredi kartı değil Akbank kurumsal debit kart bendeki ama Temu hesaba yatırmadan Akbank tan iade talebi alınmıştır diye sms geliyor ve takip edeb 3 iş günü içinde heaabima geçiyor..
Mesaj otomatik birleştirildi:

@valhalla hocam 3 siparisim olmasina ragmen suana kadar hic wincredit acilmadi nasil acabilirim?
Her bir siparişinizin tutarı nedir? Bu siparişleri normal sepet ile mi aldınız? Bahsedilen hesap yrni bir hesap mı? Detay verirseniz daha net bilgi verebilirim..

Arifed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arife Kaya
agalar wincredit 50 gündür gelmiyor bunun taktiği var mıdır. wincredit ekranına girince önceki kazandığım ödülü gösteriyor. farklı telefon ve hesaplardan denedim onlarda da olmuyor
Hala olmuyor mu benim de 2 gündür yok başka hesap açıyorum yok farklı telefon tabletten deniyorum yine yok

yarını beklıyımmı yoksa duzelırmı bu olay . 2 hesaptan devam edıyodum bırıne gelmedı hesapta kalan 1000 tl kredıyıde normal septten yada kredifırsatı kısmından yaparım
Düzeldi mi sizin

@Oguz... benim wincredit gelmiş :)
Ne kadar zaman sonra geldi acaba

Son düzenleme:

ahusak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Mertcan Atmaxa
Her bir siparişinizin tutarı nedir? Bu siparişleri normal sepet ile mi aldınız? Bahsedilen hesap yrni bir hesap mı? Detay verirseniz daha net bilgi verebilirim..
1000010484.jpg

Siparişlerim tutarı bu şekilde hocam normal sepet tam olarak ne oluyor hesap eski bı hesap 1 sene oluyor açalı

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,873
İsim
Kerem Çavuş
1000tl civarına wincredit ile alınabilecek kesin al dediğiniz bir ürün önerisi var mı ?

flamerood

80+
1000tl civarına wincredit ile alınabilecek kesin al dediğiniz bir ürün önerisi var mı ?
aslında şu mini el atarisi arkadaşın bi kaç sayfa önce attığı iyi gibi çakma değilse dedikleri gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,085,619
Üyeler
172,524
Son üye
krai