TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Ajazz ak820 alacağım 1200 TL civarına satılıyor ama bir satıcı 950 TL civarına satıyor, açıkça ajazz diye belirtmiyor ama yorumlarda ajazz kutusu falan gözüküyor.
1200 tllik ile aynı ürün müdür yoksa iade vs midir
ttps://share.temu.com/rJ2niaTiw4A
Link çalışmıyor?

Şimdi bunlardan hangisini kim aldı, hangisi ambilight dediğiniz, nerde bu devlet noluyor yahu :D
Bu marka ve satıcıdan değil ama benimde ambilight diye aldığım 230tl lik led sadece tuş ile değiştiriliyordu renkleri, yorumlardada bi kaç kişi demiş almayın renk ekrana göre değişmiyor diye

Baktim ama karayolu ile gönderilir diyor dikkat etiniz mi?
Evet, bana ulaşma süresi önemli değil :D 300 TL + vergi ile 450 TL civarı fark oluyor ama asıl merak ettiğim bu orijinal sıfır ürün mü çünkü fotoğrafları diğeri gibi tam değil ajazz adı geçmiyor ama yorumlar kısmı normal gözüküyor

Riskli gibi geldi burada alan varsa bilgilendirebilir mi yada bilgisi olan

İkinci el (iade edilmiş) ürün satacağını düşünmüyorum

Evet, bana ulaşma süresi önemli değil :D 300 TL + vergi ile 450 TL civarı fark oluyor ama asıl merak ettiğim bu orijinal sıfır ürün mü çünkü fotoğrafları diğeri gibi tam değil ajazz adı geçmiyor ama yorumlar kısmı normal gözüküyor

Riskli gibi geldi burada alan varsa bilgilendirebilir mi yada bilgisi olan

İkinci el (iade edilmiş) ürün satacağını düşünmüyorum
Aynı ürün evet.. yorumlardan da teyit ediliyor durum ama bilemedim 😀

Temu sorunlu ürün iade ederken sizde kalsın diyordu o politika değiştimiş galiba.(Toplamda 6 tane iade yapmıştım hasarlı,kırık ve eksik üründen resimli olarak) Şuan bir şey iade edicektim mng ile kargolayın diyor(bu durum bana mı özel?)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Metalik ve plastik olan görsel olarak düzgün olması gereken ürünlerdi.
Hocam halen ayni mi durum kargoya verin mi diyor

Olmaz hocam rahat olun... Temu işini garantiye almadan tarih vermiyor.. Ayrıca ürünün sipariş aşamasından sonraki her aşamayı tüketicinin alışveriş haklarını önceden öngörerek lojistiğe iletiyor, Çin den hareket halini bile ona göre ayarlıyor, TR de havalimanında gümrüğe beyanı da aritmetik düzlemde yürütüyor - hatta TR deki lojistik firmasının ürünü gümrükten ne zaman çekeceğine dair çağrıyı da kendisi ayarlıyor, ürünün kaç parçada geleceğine de aynı şekilde karar veriyor.. Yani biz alışverişten sonraki hiçbir durumu müdahale edemiyoruz süreç tamamen Temu nun kontrolünde gidiyor.. bizim ekipten, son 2-3 yıllık süreç içinde belki binlerce bireysel alışveriş yapan bir toplulukta bugüne kadar 1 kez bile şaşmadı bu durum
Bende şaştı ama :D. İkiye bölünmüş paketin bir tanesini sınırı aştı diye iptal etti :D

Son düzenleme:
Allah Allah... Çok şaşırdım ama milyonda bir olasılık seni bulmuş bence 😀

bendede yeni olarak ülkenizin güvenlik kurallarını uymuyor diye iptal etti (akıllı kol saatini)
Temu da kafayı yedi herhalde ya da bizim gümrüktekiler cozutmuşlar gibi... Bunu da ilk kez duyuyorum, ekibi saymazsam belki sadece ben son 6 ayda 7-8 kez akıllı kol saati aldım hatta sonuncusunu teslim alalı 10 gün olmadı daha hiç böyle bir şey demedi bana... Ki bizim ekipteki çocukları katsam en az 40-50 kez alınmıştır bizde...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,383
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri