GoodRam 64GB(2x32) IRDM EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (IR-6000D5L30-64GDC)
IR-6000D5L30-64GDC - GoodRam 64GB(2x32) IRDM EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (IR-6000D5L30-64GDC)
GğzelMarka nasıl hiç kullanmadım bu markayı ?
Çipi hakkında bilgim yok ancak marka/ürün iyidir. Stabil ve performansı yerinde veriyor çoğu kullanıcıda. Genel olarak memnunlar.Marka nasıl hiç kullanmadım bu markayı ?
Hynix A-die muhtemelen.Çipi hakkında bilgim yok ancak marka/ürün iyidir. Stabil ve performansı yerinde veriyor çoğu kullanıcıda. Genel olarak memnunlar.
Viper Venom'a göre daha kısa görünüyor, bu yüzden tercih edilebilir kimi sistemde.Hynix A-die muhtemelen.
Çipi hakkında bilgim yok ancak marka/ürün iyidir. Stabil ve performansı yerinde veriyor çoğu kullanıcıda. Genel olarak memnunlar.
hynix a mecburen şuan xl 30 başka yokKullanılan çip kendi sitelerine göre şu markalardan herhangi biri: samsung, hynix, nanya, micron. Ben sk hynix kullanıyorlar diye okumuştum forumda daha önceden.
Farklı üretici olmuyor mu?6000 cl30 sadece hynix a oluyor.
link?hynix a mecburen şuan xl 30 başka yok
ve niyeyse Goodram listelemelerde bulamadım
patriot te aynı fiyata bulunuyor aklınızda olsun
link?
Patriot için cl30 değerini veremediğine dair 1-2 yorum okumuştum. Aslı var mı bu işin, bilginiz var mı bu konuda hocam?![]()
Patriot Viper Venom PVV564G600C30K 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com