Yardım Garantisi devam eden işlemci pinler eğik anakart ücretsiz tamir olur mu

NVIDIAMDINTEL

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,317
arkadaşlar merhaba, elimde olacak asus serisi tepe model rog strix anakartı var
garanti bitmesine yaklaşık 2 ay var
bu anakart daha doğrusu arkadaşımda, bana ölü fiyata veriyor (h610 parasına diyebilirim)
benim merak ettiğim, asus yetkili servis göndersem işlemci yongasını ücretsiz değiştirirler mi ?
bilenler cevaplarsa ona göre karar vereceğim :)

eğer üretim hatası ise evet değiştirirler veya çok uygun fiyata değişim yaparlar

eğer üretim hatası ise evet değiştirirler veya çok uygun fiyata değişim yaparlar
hocam üretim hatası değil, arkadaş işlemci upgrade ederken nasıl olduysa eğmiş bugün çıkarırken fark ettik :)
bana sen al dedi
bende garantisi sorguladım sitede ithalatçi garantisi bitik gözüküyor ama fatura göre 2 ayı daha var
ücretsiz işlemci yongası pin düzeltme veya tamir ederlerse alıp asusa göndermeyi düşünüyorum
anakartta da bayıldım yani çok güzel

hocam üretim hatası değil, arkadaş işlemci upgrade ederken nasıl olduysa eğmiş bugün çıkarırken fark ettik :)
bana sen al dedi
bende garantisi sorguladım sitede ithalatçi garantisi bitik gözüküyor ama fatura göre 2 ayı daha var
ücretsiz işlemci yongası pin düzeltme veya tamir ederlerse alıp asusa göndermeyi düşünüyorum
anakartta da bayıldım yani çok güzel
parayla değişiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1500-2000 lira soket değişimi

parayla değişiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1500-2000 lira soket değişimi
garantisi olması bişey değiştirmiyor yani ? yine de para alacaklar benden dimi hocam

garantisi olması bişey değiştirmiyor yani ? yine de para alacaklar benden dimi hocam
garanti, üretici kaynaklı sorunlar için. pini arkadaşın yamultmuş. garanti kapsamaz. ancak iyi niyet kapsamında tamir edebilirler. çok kötü değilse iyi bir bilgisayarcı da düzeltebilir

Ürün kullanıcı hatasından dolayı hasar gördüğü için ücretsiz yapmazlar kasko muhabbeti var olsa ancak öyle yaparlardı ücretsiz. Servise gönderin size tamir veya değişim için ücret belirtirler.

Ürün kullanıcı hatasından dolayı hasar gördüğü için ücretsiz yapmazlar kasko muhabbeti var olsa ancak öyle yaparlardı ücretsiz. Servise gönderin size tamir veya değişim için ücret belirtirler.
Değişim 2k bulur mu sizce hocam

Tahmini evet + yada - yönde toleransı var fiyat artar yada azalır diye düşünüyorum.
hocam asus rog strix b660-f anakart 1k aldım :) şimdi asus onarım talep formu açtım servise yolluyorum. işlemci yongası tuzlu çıkarsa yaptırmam gibi yaşadığım şehirde bilgisayarcılar pin düzeltme de yaptırabilirim. (Anakart çalışıyor bu arada)
asus servisinde yine yollarken kutuya fatura da eklememe gerek var mı ?

hocam asus rog strix b660-f anakart 1k aldım :) şimdi asus onarım talep formu açtım servise yolluyorum. işlemci yongası tuzlu çıkarsa yaptırmam gibi yaşadığım şehirde bilgisayarcılar pin düzeltme de yaptırabilirim. (Anakart çalışıyor bu arada)
yani hocam tamiri max 2k tutar ki 3k ya o anakart bedava

Kutulu faturalı halde yollamakta fayda var
Normalde istiyorlar çünkü kutu fatura

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,857
Üyeler
186,251
Son üye
tigiy514321
Geri