bakım yap hocambenim kartta öyle güç sorunu yok sadece biraz hotspot 90lara çıkıyor modele göre biraz yüksek
bakım yap hocambenim kartta öyle güç sorunu yok sadece biraz hotspot 90lara çıkıyor modele göre biraz yüksek
iyzico %10 indirim yokmu ozaman 32 bine gelir yanlışmıyım
içini açmak istemiyorum ama aklımdan geçmiyor değil termal pad ölçülerini bulabilsem yaparım belkibakım yap hocam
İtopya vardi yanlis hatirlamiyorsamİyzico'nun anlaşmış olduğu sitelerde İtopya yok. Gelmez yani.
Nerden almıştınız vade farksız mıydıDaha bırakın kullanmayı canlı görmeyenler atıp tutmuş yinekronik ısınma vb diye
Gaming oc 9070xt çıktığında aldım diğer kartlara göre daha kısa kalınlıkta biraz daha az
Cw yok bo6 multide 300/330w arası çekiyor
ısı 60/65 arasında fanlarıda o kadar yükses ses yapmıyor bundan önceki kartım gaming Trio 6800du o aynı kasada o biraz kafa ütüluyodu
Diğer kartlar ptm7950 ile gelirken bunda yok ısı 1 yıla cortlarsa kendim uygularım büyük ihtimal.
Ben 6 taksit 32k ya almışt8m shappire pulse ya da pure modeline göre daha çok aklıma yattı yanlış hatırlamıyorsam onlar 8x2 pindi bu 8x3 taksitte cezbetti
İtopyadan 3 site 3 kartımın kampanyası ile toplam 32000/6 şeklinde aldım fark odemedimNerden almıştınız vade farksız mıydı
iyzico ile Öde Geçerli Mağazalar
iyzico ile Öde avantajlarını sunan mağazalarda binlerce güvenli alışveriş fırsatını keşfedin. Güvenli ödeme ile alışveriş yapın.www.iyzico.com
Geçerli mağazalarda yok.
o zaman undervolt yap hocamiçini açmak istemiyorum ama aklımdan geçmiyor değil termal pad ölçülerini bulabilsem yaparım belki
ne demek yok iyzico uygulamasında yazıyor %10 iyade max 1000 tl yazıyor yani bence 32 bine geliyor başlığı düzeltinİyzico'nun anlaşmış olduğu sitelerde İtopya yok. Gelmez yani.
İtopya maximum ve axesse 3 veriyor bunda dahil ederseniz vade farkı alır mı bilmiyorum düz kartta vade farksız 3 taksitİtopyadan 3 site 3 kartımın kampanyası ile toplam 32000/6 şeklinde aldım fark odemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bu kartın soğutması okadarda iyi değil ama yeterli vramleri aşırı ısınıyor geçen arkadaşın biri bundan dolayı iade edecektiDaha bırakın kullanmayı canlı görmeyenler atıp tutmuş yinekronik ısınma vb diye
Gaming oc 9070xt çıktığında aldım diğer kartlara göre daha kısa kalınlıkta biraz daha az
Cw yok bo6 multide 300/330w arası çekiyor
ısı 60/65 arasında fanlarıda o kadar yükses ses yapmıyor bundan önceki kartım gaming Trio 6800du o aynı kasada o biraz kafa ütüluyodu
Diğer kartlar ptm7950 ile gelirken bunda yok ısı 1 yıla cortlarsa kendim uygularım büyük ihtimal.
Ben 6 taksit 32k ya almışt8m shappire pulse ya da pure modeline göre daha çok aklıma yattı yanlış hatırlamıyorsam onlar 8x2 pindi bu 8x3 taksitte cezbetti