CloseR
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 246
Bende steel legend bekliyorum ama şuan 31k ya xt olmayanı satıyolar bence çok fazla düz olan içinpure modelinden de aynı performansı bekliyorum inşallah o da düşer

Bende steel legend bekliyorum ama şuan 31k ya xt olmayanı satıyolar bence çok fazla düz olan içinpure modelinden de aynı performansı bekliyorum inşallah o da düşer
Gaming oc güzel dir 7700 xt de kullanıyorum soğutması vs başarılı, ak akçeden bakınca da şuan için indirim güzel gerçek en azından![]()
GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB GDDR6 256 Bit RGB LED Ekran Karti | ITOPYA
GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB GDDR6 256 Bit RGB LED Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile GV-R9070XTGAMING OC-16 ITOPYA'dawww.itopya.com
evet fazla düşmesini bekliyecez mecburBende steel legend bekliyorum ama şuan 31k ya xt olmayanı satıyolar bence çok fazla düz olan için![]()
senin kart sağlam herhalde böyle konuştuğuna göretm kral
Ben yanlış anladığmı belirttim zatensenin kart sağlam herhalde böyle konuştuğuna göre
stok fazlalaştı gibi onun xt olanında belki düşürebilirlerBende steel legend bekliyorum ama şuan 31k ya xt olmayanı satıyolar bence çok fazla düz olan için![]()
hocam bu peakler zaten microsaniyelerle ölçülüyor sıcaklığa etkisi yokBen yanlış anladığmı belirttim zaten
Ve benim kart sağlam denmez sıcaklıklar kafama takılıyor sadece
benim kartta öyle güç sorunu yok sadece biraz hotspot 90lara çıkıyor modele göre biraz yüksekhocam bu peakler zaten microsaniyelerle ölçülüyor sıcaklığa etkisi yok