Neler Yeni

GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 33000TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat hür
Alıntıyı görüntüle Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, herhangi bir ısınma, bobin sesi , fazla güç çekimi gibi driver gibi herhangi hiç bir arıza ile karşılaşmadım, başlıktaki gigabyte modeli kart , bilginize sunarım tavsiye edebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

600 ABD Doları eşittir
22.957,20 Türk Lirası
+ %20 KDV + üretici firma kar eklemesi + distübratör kar ekmelesi , bu kartı şuan bile 32 33 altına görmem mümkün olamaz bence.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Erdem çay
Ben de sorayım hazır sorulmuşken. 3080 10gb gpu var. 5600x ile kullanıyorum. Am5e gecicem mayis başı. 9700x yada 7800x3dli bir sistemle beraber. Ne kadar götürür beni hiç sıkışmadan 2026nın gpularinı bekleyeyim diyorum. Hikaye+fps karışık oyun oynuyorum sadece.
6900xt ve 3080 fena gpu lar değil. Hala bir kaç sene daha iş görür. Değiştirene de bir şey diyemem zevk meselesi.

9070xt bu fiyatlara çok pahalı bence 5070ti 40k ya bulunurken 33k 9070xt için yüksek bir tutar. Birinden biri pahalı fakat hangisi. tabii ki 9070xt pahalı artan talebe karşılık yeterli stok yok. Fakat 5070ti çok daha mantıklı bir kart insanlar 5070ti ye yönelince de onun fiyatı uçacak.

2026 gpu larını görmeden bir şey demek doğru olmaz. Türkiye gibi enflasyonist ülkelerde yarının garantisi yok. 2026 gpu'larını Euro/ Usd kurunu ne ile karşılayacağız meçhul.

achardir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Burak Han
Alıntıyı görüntüle Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, herhangi bir ısınma, bobin sesi , fazla güç çekimi gibi driver gibi herhangi hiç bir arıza ile karşılaşmadım, başlıktaki gigabyte modeli kart , bilginize sunarım tavsiye edebilirim.

+ %20 KDV + üretici firma kar eklemesi + distübratör kar ekmelesi , bu kartı şuan bile 32 33 altına görmem mümkün olamaz bence.
çok tatlı olmuş pc. Beyaz ekran kartı olsa misss. özellikleri yazsana

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat hür
çok tatlı olmuş pc. Beyaz ekran kartı olsa misss. özellikleri yazsana
Stoklar artık duruma göre bende istiyorum hocam 1 sene zor bulunur gibi , ramlerden biri arızalı çıktı xpg white 6400 MHz modelini sipariş verdim , bunları değişime göndereceğim sonra da satarım muhtemelen, dış kasa gerçekten çok tatlı bir model herkese tavsiye ederim premium hissi veriyor

Ekler

• IMG_0522.jpeg
    IMG_0522.jpeg
    933.8 KB · Hit: 46
  • IMG_0523.jpeg
    IMG_0523.jpeg
    1 MB · Hit: 43

ghnn

80+ Bronze

o zaman hesaplayınca 5070 ve 5070ti aşırı ucuza satılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat hür
o zaman hesaplayınca 5070 ve 5070ti aşırı ucuza satılıyor
Stok ve ilgiye göre fırsatçılık yapıyorlar tabi ki , atıyorum 35 binden satsa adam 3-4 bin kar edecektir ama deli gibi talep var o fiyata koysa 50 tane anında gidicek 40 a koysa 25 tane gidicek ama adam daha çok kar edicek 😂

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Mehmet

msrp fiyatı demek bırak üreticiyi son satıcının kar edebileceği final satış fiyatı anlamına geliyor. sandığın gibi üretim maliyeti filan degil.

ayrıca bu kart 30k ya yüzlerce satıldı dünyadan haberiniz yok.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat hür
msrp fiyatı demek bırak üreticiyi son satıcının kar edebileceği final satış fiyatı anlamına geliyor. sandığın gibi üretim maliyeti filan degil.

ayrıca bu kart 30k ya yüzlerce satıldı dünyadan haberiniz yok.
Newegg de bile göremedim ben

ghnn

80+ Bronze
Stok ve ilgiye göre fırsatçılık yapıyorlar tabi ki , atıyorum 35 binden satsa adam 3-4 bin kar edecektir ama deli gibi talep var o fiyata koysa 50 tane anında gidicek 40 a koysa 25 tane gidicek ama adam daha çok kar edicek 😂
he yani amd kartları peynir ekmek gibi satıyor ama nvidia kartlar satıcıların elinde mi kaldı?

Top Bottom