ben de olsam bakmazdım. zaten oyun oynarken veya stress testte bilgisayar kapanmıyorsa neden bakılsın veya bakılsa bile sıkıntı nerede? çalışıyor mu çalışıyor sonuçtaO modeli alan herkes konu açmaz herkes de bence kaç wat çekiyor diye detay inmez
ben de olsam bakmazdım. zaten oyun oynarken veya stress testte bilgisayar kapanmıyorsa neden bakılsın veya bakılsa bile sıkıntı nerede? çalışıyor mu çalışıyor sonuçtaO modeli alan herkes konu açmaz herkes de bence kaç wat çekiyor diye detay inmez
Tamam hocam siz öyle kullanınben de olsam bakmazdım. zaten oyun oynarken veya stress testte bilgisayar kapanmıyorsa neden bakılsın veya bakılsa bile sıkıntı nerede? çalışıyor mu çalışıyor sonuçta
39k düşmüş yanlış hatırlıyormuşum gaming geçesinde5080 48klara duser mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
37.5 nerede hocam
600 watt peak çeken şey içindeki amd çipi sonuçta gigabyte ile alakalı değil benceTamam benim düşüncem bana kalsın ben bu modeli önermem ve bir anda 600wat peek atan kartı da kullanmak istemem
Tamam benim düşüncem bana kalsın ben bu modeli önermem ve bir anda 600wat peek atan kartı da kullanmak istemem
tamam hocam siz o zaman sadece gigabytede olur diye düşünüp başka bir 9070xt alın o zamanTamam hocam siz öyle kullanın
Tamam hocam siz öyle kullanın
tamam hocam siz o zaman sadece gigabytede olur diye düşünüp başka bir 9070xt alın o zaman
Bu konu değil ??Ek olarak böyle bir sorunu yeni getirecek güncelleme ile voltajı dizginleyerek önüne geçilir.
Ek olarak bu 600 watt konusu da Gigabyte değildi. @𝗕𝗮𝘆𝗿𝗼° Sapphire Nitro+ modeliydi. Konu içeriğini bilmeden de markaya laf etmeyin.
Sapphire RX 9070 XT Nitro+ yüzeysel inceleme
Merhaba Donanım Arşivi sakinleri. Sapphire RX 6900 XT Nitro+ SE modeli kullanıcısıyım. Yeni sistemimde RX 9700 XT ekran kartına geçiş yaptım. Malzeme kalitesi olarak önceki nesillerdeki Nitro+ modelleri gibi kaliteli işçilik çıkartmışlar. Sıcaklık konusunda, ses konusunda, teknoloji konusunda...forum.donanimarsivi.com
Şöyle 27 28 k ya düşse 9070 de bı 20 k civarlarına nvidia kudurup oda baya düşüşe geçse ne kadar güzel olur![]()
GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB GDDR6 256 Bit RGB LED Ekran Karti | ITOPYA
GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB GDDR6 256 Bit RGB LED Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile GV-R9070XTGAMING OC-16 ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu konu değil ??
600 Watt çeken 9070 XT normal mi?
Merhabalar arkadalar, Bugün elime ulaşan Sapphire Nitro Plus 9070 XT kartın @HacıSOFU ile testleri yaparken aşağıdaki duruma şahit oldu ve inceleme paylaşmadan bunu paylaşmak istedik. Öncelikle bu kartı 750 watt kalitesiz bir psu ile kullanmak mümkün değil, keza 12vhpwr üzerinden 607 Watt güç...forum.donanimarsivi.com
Bu da var. Hangisi o zaman hocam? Elinizin altında internet var. Arayıp, paylaşabilirsiniz bizimle de. Bizde bilgilenmiş oluruz
Ek olarak böyle bir sorunu yeni getirecek güncelleme ile voltajı dizginleyerek önüne geçilir.
Ek olarak bu 600 watt konusu da Gigabyte değildi. @𝗕𝗮𝘆𝗿𝗼° Sapphire Nitro+ modeliydi. Konu içeriğini bilmeden de markaya laf etmeyin.
Sapphire RX 9070 XT Nitro+ yüzeysel inceleme
Merhaba Donanım Arşivi sakinleri. Sapphire RX 6900 XT Nitro+ SE modeli kullanıcısıyım. Yeni sistemimde RX 9700 XT ekran kartına geçiş yaptım. Malzeme kalitesi olarak önceki nesillerdeki Nitro+ modelleri gibi kaliteli işçilik çıkartmışlar. Sıcaklık konusunda, ses konusunda, teknoloji konusunda...forum.donanimarsivi.com
Bu konu değil ??
tm kralne yaziktir ki herkes at gözlüğü takıyor.
alın bakın burada da xfx marka 9070xt 600watt üstünde peak çekmiş.
az mantıklı olun o kadar güç çeken şey zaten ekran kartın içindeki işlemcinin ta kendisi yani sen spike görmek istemiyorsan nvidiada 2000 serisi amdde 5000 serisi falan kullanman lazım uzun süredir spike olan bir şey zaten
Reddit - The heart of the internet
www.reddit.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mantıken bütün amd kartlarında olabilecek bir şey bu