kart çıkalı kaç ay oldu ki hocam emin misiniz kronik olduğunakroniği fazla bir model diye öyle dedim
kart çıkalı kaç ay oldu ki hocam emin misiniz kronik olduğunakroniği fazla bir model diye öyle dedim
pek düşecek gibi değil o kartlar5080 48klara duser mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
37.5 nerede hocam
silindikart çıkalı kaç ay oldu ki hocam emin misiniz kronik olduğuna
600 watt mı çekiyor demişler? Ekran kartı tek başına 600 watt mı çekiyor demişler?öyle hocam bu kart forumuın birinde 600 wat falan çekiyormuş diye okudum normal falan yazmışlar ama bence normal değil
evet ? o konuyu görmştüm600 watt mı çekiyor demişler? Ekran kartı tek başına 600 watt mı çekiyor demişler?
hocam hem nvidia hem amd sıkıntılı çıktı bu jenerasyonda. bu anlattığınız şey muhtemelen bu karta spesifik bir şey değil. ayrıca kronik olması için çokça kişide ortaya çıkması lazımöyle hocam bu kart forumuın birinde 600 wat falan çekiyormuş diye okudum normal falan yazmışlar ama bence normal değil
Tek bir örnek üzerinden ve duyuma dayalı bir örneğe dayanarak kronik demek biraz tutarsız olmuş.evet ? o konuyu görmştüm
O modeli alan herkes konu açmaz herkes de bence kaç wat çekiyor diye detay inmezhocam hem nvidia hem amd sıkıntılı çıktı bu jenerasyonda. bu anlattığınız şey muhtemelen bu karta spesifik bir şey değil. ayrıca kronik olması için çokça kişide ortaya çıkması lazım
öyle hocam bu kart forumuın birinde 600 wat falan çekiyormuş diye okudum normal falan yazmışlar ama bence normal değil
600 watt mı çekiyor demişler? Ekran kartı tek başına 600 watt mı çekiyor demişler?
O modeli herkes alıp konu açmayacağna göre bence tutarlı bir düşünceTek bir örnek üzerinden ve duyuma dayalı bir örneğe dayanarak kronik demek biraz tutarsız olmuş.
E sorunlu anlamına gelmiyor mu yaniSadece anlık olarak 600 watta peek atıyor o konuda. Sabit 600 değil.
O modeli herkes alıp konu açmayacağna göre bence tutarlı bir düşünce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
E sorunlu anlamına gelmiyor mu yani
Tamam benim düşüncem bana kalsın ben bu modeli önermem ve bir anda 600wat peek atan kartı da kullanmak istememHayır. Niye sorunlu olsun?