ahmttunc
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,694
Kimse böyle bir şey demedipestisit hormonları bozmuyor diyip
Kimse böyle bir şey demedipestisit hormonları bozmuyor diyip
Pestisit hormonları bozmaz dedin daha ne konuşuyorsun anlamıyorum ki. İlk başta dedim pestisit şuan dışarıdan alacağın abur cuburlardan daha zararlıdır ama insanların haftada 1-2 defa yediği dondurmanın da vücuda ahım şahım bir etkisi yok.Neden dengesiz acaba bir düşün bakalım megamind
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşim ben pestisit mi savunmuşum? Çok akıllısın ama daha önceden yazdıklarımı doğru düzgün okuyup analiz edememişsin. Şunu yazana daha açıklama yapmakla uğraşmayacağım
.Hormonlara etki etmez
Pestisit hormonları bozmaz dedin daha ne konuşuyorsun anlamıyorum ki. İlk başta dedim pestisit şuan dışarıdan alacağın abur cuburlardan daha zararlıdır ama insanların haftada 1-2 defa yediği dondurmanın da vücuda ahım şahım bir etkisi yok.
Sana kim tertemiz dedi içeriği yada kim faydalı dedi? Hadi her gün sabah akşam dondurma yiyip yağlansan eyvallah diyeceğim de sen haftada 1-2 dondurmayla yağlanacağını ve kilo alacağını mı zannediyorsun? Yada günde 3000 kalori tüketip üstüne dondurma yiyip yağlandıktan sonra suçu dondurmaya atanlardan mısın? Oradaki koruyucu hormon ifadesini bile anlamamışsın bir de gelip ss almışsınAlıntıyı görüntüle
Yağlanmak hormonlara etki etmez diyen bir megamind ile dalga geçmiş olabilir miyim acaba? Yağlanırsın olup biter demiş mesela
Siz daha oradaki soru işaretini anlayamayan adamlarsınız, dondurmanın faydalarını görüyoruz. Yemeye devam edebilirsiniz. Evet dondurmada kullanılan içerik tertemiz.
Daha hormonların yağ yapılı olduğunan haberin yok, 9. Sınıf biyoloji bilgisi. gelip burada akıl vermeye kalkıyorsun. Aynen yediğin yağ sadece şişmanlatır. Margarini göm kral sen. Mutantdondurmanın içindeki yağ, şeker, koruyucu hormonlarına etki etmez
Merak etme ben böyle ezik şeyler tüketmiyorumSana kim tertemiz dedi içeriği yada kim faydalı dedi? Hadi her gün sabah akşam dondurma yiyip yağlansan eyvallah diyeceğim de sen haftada 1-2 dondurmayla yağlanacağını ve kilo alacağını mı zannediyorsun? Yada günde 3000 kalori tüketip üstüne dondurma yiyip yağlandıktan sonra suçu dondurmaya atanlardan mısın?
Aynen sen böyle şeyler tüketmiyorsun ama pestisitli domateslerin, salatıkların, çileklerin afiyet olsunDaha hormonların yağ yapılı olduğunan haberin yok, 9. Sınıf biyoloji bilgisi. gelip burada akıl vermeye kalkıyorsun. Aynen yediğin yağ sadece şişmanlatır. Margarini göm kral sen. Mutant
Merak etme ben böyle ezik şeyler tüketmiyorum
Onları da yemiyorum merak etme. En başta ben zararı hafifletmek diyorum, sen kendini dondurmadaki şeker yağ ve koruyucu hormonları bozmuyor diye kandırıyorsun. Ben pestisitin zararının farkındayım ama sen yediğin pisliğin vücuduna ve beynine nasıl etki ettiğinin farkında değilsin.Aynen sen böyle şeyler tüketmiyorsun ama pestisitli domateslerin, salatıkların, çileklerin afiyet olsun![]()
Olum yediğin sebzeler pestisitli, kullandığın kaplar plastik, tavada erittiğin tereyağı ve zeytinyağı gerçek değil, içtiğin çoğu su markasında dışkı tespit edildi, yemek yaparken kullandığın tahta kaşıktan her yemek yapışında bulaşık deterjanı yemeğinin içine geçiyor, her doğrama tahtası kullandığında içerisindeki deterjan yemeklerine geçiyor, eğer silikon kullanıyorsan her silikon yemeğine geçiyor, kullandığın pişirme kağıtlarında ağırtılmış kağıtlar kullanılıyor ve gelmiş sağlıklı yaşam diyorsun aynen baya sağlıklısınDaha hormonların yağ yapılı olduğunan haberin yok, 9. Sınıf biyoloji bilgisi. gelip burada akıl vermeye kalkıyorsun. Aynen yediğin yağ sadece şişmanlatır. Margarini göm kral sen. Mutant
Merak etme ben böyle ezik şeyler tüketmiyorum
Zeytinyağını kendi bahçemden sıktırıyorum. Plastik kap kullanmıyorum. Tahta kaşık kullajmıyorum. Doğrama tahtam paslanmaz çelik. Silikon yemeğe geçmez kullanmıyorum ama yine de büyük sıkmışsın. Pişirme kağıdı kullanmıyorum aldıklarımda ağartılmamış oluyor. Çok bilmeyin lütfen, ben kendi sağlığım için elimden geleni yapıyorum. Size batması anlamsız.Olum yediğin sebzeler pestisitli, kullandığın kaplar plastik, tavada erittiğin tereyağı ve zeytinyağı gerçek değil, içtiğin çoğu su markasında dışkı tespit edildi, yemek yaparken kullandığın tahta kaşıktan her yemek yapışında bulaşık deterjanı yemeğinin içine geçiyor, her doğrama tahtası kullandığında içerisindeki deterjan yemeklerine geçiyor, eğer silikon kullanıyorsan her silikon yemeğine geçiyor, kullandığın pişirme kağıtlarında ağırtılmış kağıtlar kullanılıyor ve gelmiş sağlıklı yaşam diyorsun aynen baya sağlıklısın
Sanane yapraksoğuk kimyasal yemek isteyenler için güzel kampanya
Zararı hafiflet istediğin kadar ama tamamen sağlıklı yaşam falan diye de yazma buraya öyle bir yaşam için bariz zengin olman gerekiyor yani halkın %87'sinin ulaşamayacağı bir hayattan bahsediyorum. Eğer bütün aburcuburlar her şey bir anda kesilirse eninde sonunda o diyet ve sağlıklı yaşam olayını bırakacaksın ama arada öğünlerine sevdiğin abur cuburları sıkıştırırsan sürekliliği artar daha stabil bir hayatın olur.Onları da yemiyorum merak etme. En başta ben zararı hafifletmek diyorum, sen kendini dondurmadaki şeker yağ ve koruyucu hormonları bozmuyor diye kandırıyorsun. Ben pestisitin zararının farkındayım ama sen yediğin pisliğin vücuduna ve beynine nasıl etki ettiğinin farkında değilsin.
Hiçbir zaman tamamen sağlıklı yaşam demedim, dondurma yemek okuma analiz etme becerine büyük etki etmiş anlaşılan, ilk mesajımda olabildiğince az zararla atlatmaktan bahsettim.Zararı hafiflet istediğin kadar ama tamamen sağlıklı yaşam falan diye de yazma buraya öyle bir yaşam için bariz zengin olman gerekiyor yani halkın %87'sinin ulaşamayacağı bir hayattan bahsediyorum. Eğer bütün aburcuburlar her şey bir anda kesilirse eninde sonunda o diyet ve sağlıklı yaşam olayını bırakacaksın ama arada öğünlerine sevdiğin abur cuburları sıkıştırırsan sürekliliği artar daha stabil bir hayatın olur.