❌İndirim Bitti! Apeaksoft Video Fixer 1 Yıllık Lisans Bugün Ücretsiz!

Apeaksoft Video Fixer, bozuk, hasarlı, kırık, oynatılamayan, dalgalı ve bozuk videoları normal hale getirmek için düzeltebilen tek noktadan bir video onarım programıdır. Önde gelen kamera markalarından (Canon, Nikon, Sony, GoPro, DJI Drone vb. dahil) ve çeşitli depolama cihazlarından (cep telefonları, bilgisayarlar, sabit sürücüler, SD kartlar, USB sürücüler vb. dahil) videoları onarabilir. Bu kullanımı kolay video düzeltme aracı, referans için doğru ve geçerli bir örnek video sağladığınız sürece çalışır. Ayrıca, onarılan videoyu kaydetmeden önce önizleyebilirsiniz.

Açıklama ksımında yazıyor zaten
Evet hocam gördüm de nasıl yapıyor anlamadım atıyorum görüntü kalitesi bozuksa onu full hd falan mı yapıyor onu anlamadım

Evet hocam gördüm de nasıl yapıyor anlamadım atıyorum görüntü kalitesi bozuksa onu full hd falan mı yapıyor onu anlamadım
''bozuk, hasarlı, kırık, oynatılamayan, dalgalı ve bozuk videoları normal hale getirmek için düzeltebilen tek noktadan bir video onarım programıdır.'' kalite arttırmıyor. şu cümleden ne olduğu belli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi hallettim direkt indirince olmuyor e posta veriyorsunuz ve oraya kod veriyor kayıt olmadan 1 yıl etkinleştirme yaptım
uygulama açıldıktan sonra e-posta gönderip anahtar veriyor. zaten o yüzden 1 yıllık lisans

''bozuk, hasarlı, kırık, oynatılamayan, dalgalı ve bozuk videoları normal hale getirmek için düzeltebilen tek noktadan bir video onarım programıdır.'' kalite arttırmıyor. şu cümleden ne olduğu belli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uygulama açıldıktan sonra e-posta gönderip anahtar veriyor. zaten o yüzden 1 yıllık lisans
Hocam oynatılmayan videoyu nasıl oynatılır hale getiriyor valla anlamadım 😅

Ekran görüntüsü 2025-04-24 213122.png

Böyle çok bilmiş arkadaşlar türemeden üstteki arkadaşın virüs hakkındaki yazısını destekler nitelikteki ekran görüntüsü ektedir. İndirmeye çalıştığınızda aynı uyarıyı alabilirsiniz.

kodu nasıl alıyoruz
1745520612187.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,835
Üyeler
183,906
Son üye
rs_akifweli
Geri