MufasaBoss
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,008
Dün Oturuyordum Yayıncı Yoktu Pala Babayı Açtım Ve Ciddi Bi Soru Sordum Sonrasında Sapıklaşmaya Başladı PalaBaba Nın Yanlışlıklada Olsa Fişini Çektim.
yayinciyi sevmiyordum gece yayinlarina 5 10 dk girdigimde bile chatteki insanlarin ailevi degerlerine kufur ediyordu iyi olmus elinize saglik hocam.Dün Oturuyordum Yayıncı Yoktu Pala Babayı Açtım Ve Ciddi Bi Soru Sordum Sonrasında Sapıklaşmaya Başladı PalaBaba Nın Yanlışlıklada Olsa Fişini Çektim.
Sağolunyayinciyi sevmiyordum gece yayinlarina 5 10 dk girdigimde bile chatteki insanlarin ailevi degerlerine kufur ediyordu iyi olmus elinize saglik hocam.
sabah sabah yarıldım ya FNWQGQMNWQEDün Oturuyordum Yayıncı Yoktu Pala Babayı Açtım Ve Ciddi Bi Soru Sordum Sonrasında Sapıklaşmaya Başladı PalaBaba Nın Yanlışlıklada Olsa Fişini Çektim.
İyi olmuşDün Oturuyordum Yayıncı Yoktu Pala Babayı Açtım Ve Ciddi Bi Soru Sordum Sonrasında Sapıklaşmaya Başladı PalaBaba Nın Yanlışlıklada Olsa Fişini Çektim.
Reis Adam En Az 6 7 PlatformdaSönmez reyiz çakması mıdır nedir nereden buluyorsunuz şöyle tipleri ya heheh.
Bu Adam Bıçak Yedi Dayak Yedi Sedat Pekere Küfür Etti Sonra Özür Dilletiler Düzelmez Bu AdamAdam biraz daha dayak yemeli aman umudu kalmayana kadarBelki düzelir
Dün Oturuyordum Yayıncı Yoktu Pala Babayı Açtım Ve Ciddi Bi Soru Sordum Sonrasında Sapıklaşmaya Başladı PalaBaba Nın Yanlışlıklada Olsa Fişini Çektim.