ahmttunc
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,812
Evet opalababa bizim bildiğimiz pala mı? testo taylan videosunu çekmişti en son
Evet opalababa bizim bildiğimiz pala mı? testo taylan videosunu çekmişti en son
Bu Adam Malafatı Falan Okşuyor Yayında Çok Sapık Bir Adam Çok İyi Oldune olduğu belli idi zaten.
Evet o
onun farkındayım. ama testo taylan'ın videosunda 'Müslümanız'' falan diyordu ona takıldımBu Adam Malafatı Falan Okşuyor Yayında Çok Sapık Bir Adam Çok İyi Oldu![]()
Lafta Müslüman Reisonun farkındayım. ama testo taylan'ın videosunda 'Müslümanız'' falan diyordu ona takıldım
Herkes insan, kimseye müslümanım diyor diye körü körüne inanma, kimseye de inanmıyor diye kafir muamelesi yapmaonun farkındayım. ama testo taylan'ın videosunda 'Müslümanız'' falan diyordu ona takıldım
aslında izlemiyorum da sönmez reis gibi duruyorLafta Müslüman Reis
Alkol Sigara Oğlancılık Hepsi Var Bu Elemanda
Müslümanım diyenlerin bazıları kalpten inanmıyor zaten. o yüzden şaşırmıyorumHerkes insan, kimseye müslümanım diyor diye körü körüne inanma, kimseye de inanmıyor diye kafir muamelesi yapma
Çakma Sönmez Reis Aralarında Tek Fark Var Pala Baba Yaptıkları Şeyleri Küfür Hakaret Olarak Kullanıyoraslında izlemiyorum da sönmez reis gibi duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Müslümanım diyenlerin bazıları kalpten inanmıyor zaten. o yüzden şaşırmıyorum
Charmquell'e içerik çıkıcak gibiÇakma Sönmez Reis Aralarında Tek Fark Var Pala Baba Yaptıkları Şeyleri Küfür Hakaret Olarak Kullanıyor
Aga sürekli gündem takip ediyorum ama uzun zamandır gündem olan hiçbir yayıncının adını duymadım bu arkadaşta dahil olmak üzere harbiden bunları kim izliyorDün Oturuyordum Yayıncı Yoktu Pala Babayı Açtım Ve Ciddi Bi Soru Sordum Sonrasında Sapıklaşmaya Başladı PalaBaba Nın Yanlışlıklada Olsa Fişini Çektim.
Reis Pala Baba En Az 7 Senedir Yayın Açıyor 5 6 Uygulamada Nasıl Tanımıyon Meme Falan Oldu Bi AraAga sürekli gündem takip ediyorum ama uzun zamandır gündem olan hiçbir yayıncının adını duymadım bu arkadaşta dahil olmak üzere harbiden bunları kim izliyor
haber değeri yoksa yazmanın değeri de yokkendi açımdan haber değeri göremedim
Haklı.haber değeri yoksa yazmanın değeri de yok