N1GHT
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 393
hocam cok yumusak bi firçayla izop alkolle temizleniyorda normalde ben onermem bilmiyorsaniz yapmayi. bir kartın kenarırya hafif surterek deneyebilirsiniz ama oda riskliArkadaşlar ikinci elden ryzen 5 3600 aldım satıcı pinlere çok fazla macun bulaştırmış ne yapmalıyım?
Fotoğraflar ekte
0 baskı 0 kuvvet uygulayarak kulak çöpü ile yavaş yavş temizlemeye çalışArkadaşlar ikinci elden ryzen 5 3600 aldım satıcı pinlere çok fazla macun bulaştırmış ne yapmalıyım?
Fotoğraflar ekte
hocam 2. fotoğrafta ortalardaki pine anakart ile bağlantısını etkileyecek biçimde bulaşmamış mı biraz abartı gibi algıladım benMendille silin. Çok fazla bulaşmamış
hiç güvenmiyorum hocam kendime kenarlarındakini iğne ile alacağım gerisi Allah'a emanetSorun olmaz o kadardan
Yine de Kolanya diş fırçası ile kolayca temizlenir
evet güvenmiyorum kendime hiç bulaşmıycam o yüzdenhocam cok yumusak bi firçayla izop alkolle temizleniyorda normalde ben onermem bilmiyorsaniz yapmayi. bir kartın kenarırya hafif surterek deneyebilirsiniz ama oda riskli
O pin kısmını temizlemen lâzımhocam 2. fotoğrafta ortalardaki pine anakart ile bağlantısını etkileyecek biçimde bulaşmamış mı biraz abartı gibi algıladım ben
Cevabını zaten verdikonu nasıl yapacağım
Islak olmazmendilden kastınız ne yani tam olarak ıslak mendil mi
İğne ile alma kürdan ile al iğne ile yolları çizersin yada zarar verirsinhocam 2. fotoğrafta ortalardaki pine anakart ile bağlantısını etkileyecek biçimde bulaşmamış mı biraz abartı gibi algıladım ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hiç güvenmiyorum hocam kendime kenarlarındakini iğne ile alacağım gerisi Allah'a emanet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet güvenmiyorum kendime hiç bulaşmıycam o yüzden