Asus 5070 ti 119k Laptop Fiyatı düşer mi?

12 ay peşin taksit mi ? hiç zannetmiyorum n11 de 110a var al geç

hocam sen zaten almamışmıydın laptop?
Yok knk almadım açmadan hemen iade ettim okula dönüş fırsatlarını beklemeye karar verdim şuan Hepsiburada 9 ay peşin taksit yapıyor belki bı tık fiyatları düşer o zaman alırım

Yok knk almadım açmadan hemen iade ettim okula dönüş fırsatlarını beklemeye karar verdim şuan Hepsiburada 9 ay peşin taksit yapıyor belki bı tık fiyatları düşer o zaman alırım
zamnınız var ise bekleyin, bırakın piyasa otursun. elinizde hali hazırda para varsa direk altına yatırın bence.

5080 laptop var bu paraya
5080 laptop en enn ucuzu var knk bence o yüksek paralara HP omen alınmaz MSI veya Asus alınır
zamnınız var ise bekleyin, bırakın piyasa otursun. elinizde hali hazırda para varsa direk altına yatırın bence.
Zamanım var knk yıl sonuna kadar beklicem yılbaşı indirimleri veya ondan hemen önce alırım o zamana kadar biraz düşer piyasa tam oturur değil mi?

5080 laptop en enn ucuzu var knk bence o yüksek paralara HP omen alınmaz MSI veya Asus alınır

Zamanım var knk yıl sonuna kadar beklicem yılbaşı indirimleri veya ondan hemen önce alırım o zamana kadar biraz düşer piyasa tam oturur değil mi?
genelde fiyatlar çıkıştan 6 ay sonra oturur ama doların gidişatı işi çok bilinmez yapıyor.

O zaman dediğin doğruysa okula geri dönüş fırsatlarına denk geliyor yani temmuz-ağustos aylarına
normalde öyle olması lazım ama rtx50 laptoplar çok ertelendi, fiyatların düşmesi biraz daha uzun sürebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,035
Üyeler
175,150
Son üye
veceverit
Geri