TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Tam olarak ne işe yarar bu? :)
Hocam msi afterburner gibi düşün pc sıcaklığını gosteriyor ekranda farklı biseyde koyulurmu bilmiyorum ama büyük ihtimal koyulur herhalde

laptop yanına. masa alıp kurabilsem ekran klavye mouse derken bunada koyalabilecek yer olur
hocam sonuçta hdmi takıp kullanamayacğınızı düşünürsek bence mantıklı değil.

Tam olarak ne işe yarar bu? :)
hocam diş fırcası veya cır cır anahtar seti aldınızmı hiç veya kamp sandalyesı bir arkadaş bulabılırsen alıverdedi bende danışmak istedim

Karşıma çıktı nasıldır bilmem ama pc için iyi olur laptopun yanına alsam mı diye geçiyır içimden
Bu ürün için temuya link atmıştım geçen ay. Bu ürünü de satışa koyar mısınız diye. Koymuşlar valla. Güzel ürün fakat ekranı küçük olanı. Bir de yazılım yüklenmesi gerekli. Bende aida64 ile çalışanı var o daha iyi.

1745604009360.png

hocam diş fırcası veya cır cır anahtar seti aldınızmı hiç veya kamp sandalyesı bir arkadaş bulabılırsen alıverdedi bende danışmak istedim
Diş fırçası aldım son 1 ayda 2 kez.. Hem eşime hem de kızıma.. Oldukça memnunlar ve baya da kaliteliler.. Elinize sağlam ulaştığı sürece şiddetle tavsiye ederim, linkini bırakıyorum...

Cırcır seti hiç almamışım baktım tüm listeme o yok, zaten alsam hatırlardım sanırım:)

Kampa sandalyesi de hiç almadım ama aşağıdakini bu aralar ciddi anlamda almayı düşünüyorum..
(Bugün başka bi arkadaş daha sormuştu onunla da paylaşmıştım sanırım..)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ürün için temuya link atmıştım geçen ay. Bu ürünü de satışa koyar mısınız diye. Koymuşlar valla. Güzel ürün fakat ekranı küçük olanı. Bir de yazılım yüklenmesi gerekli. Bende aida64 ile çalışanı var o daha iyi.

Alıntıyı görüntüle
Bunun yazılımı nerden yükleniyor?

Alıntıyı görüntüle
su transformers logosu temudanmı alınma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,173,273
Üyeler
186,315
Son üye
primery
Geri