bütçe yazarsan daha sağlıklı yorumlar gelecektirMSI B650M Gaming Plus Wi-Fi anakartı ile uyumlu olacak, performansı en iyiden normale olacak şekilde işlemciler önerebilir misiniz?
7000MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi anakartı ile uyumlu olacak, performansı en iyiden normale olacak şekilde işlemciler önerebilir misiniz?
ekran kartı nedir?MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi anakartı ile uyumlu olacak, performansı en iyiden normale olacak şekilde işlemciler önerebilir misiniz?
15k yı çok geçmese iyi olurbütçe yazarsan daha sağlıklı yorumlar gelecektir
aşağı yukarı bütçem 15k net var ama çok aşmak istemiyorum 15k yıhocam aldiginiz anakarta hemen hemen her islemciyi sorunsuz sekilde takabilirsiniz. 9800x3d ustune cikmayin. ben bu anakarta islemci alicak olsam ilk tercihim 9700x olurdu. sadece 65w ceken islemci. 105w kilidini actiginizda da termal degerlerde cok bir fark yaratmiyor. benim tercihim ilk 9700x olurdu. onun disinda 9600x,9600,7700,7700x falan da takabilirsiniz uygun fiyatli denk gelirse. ama butce belirtirseniz nokta atisi bir urun onerebiliriz.
15 varsa direkt 7800x3d15k yı çok geçmese iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aşağı yukarı bütçem 15k net var ama çok aşmak istemiyorum 15k yı
daha ekran kartınıda seçemedimekran kartı nedir?
am5 te çalışan bütün işlemciler , bu bütçede 7800x3d alman en doğrusu olur.MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi anakartı ile uyumlu olacak, performansı en iyiden normale olacak şekilde işlemciler önerebilir misiniz?
(bütçe 15k yı çok geçmese iyi olur)
9700xMSI B650M Gaming Plus Wi-Fi anakartı ile uyumlu olacak, performansı en iyiden normale olacak şekilde işlemciler önerebilir misiniz?
(bütçe 15k yı çok geçmese iyi olur)
peki ekran kartı ile kombinasyonu tamamlayacak olsak ne olabilir?am5 te çalışan bütün işlemciler , bu bütçede 7800x3d alman en doğrusu olur.