🔥İndirim Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi 6228 TL

gaming gecelerinde 4.5a düsen kart ama yorumları kötüydü yazılımsal vs diye tedirgin olup almamıştım sorun yaşadın mı hic ?

bu olması lazım , 7500f , viper venom 32gb cl30, 9070gre var aklımda piyasa araştırmasındayımda. f/p sistem icin bakıyordum
hayır anakart kaynaklı bir sorun yaşamadım bios upları ve ayarları yapıp kullanıyorum 4 5 aydır bendeki white wifi modeli
düz v14 siyahta biosu up atarken komple biosu silenler ya da direk eline biossuz gelen 1 kişi görmüştüm ama benim başıma gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu anakart vrm sayısından bağımsız gerçekten güzel bir topology ve yapı kalitesine sahip çoğu üst düzey anakartla yarışıyor vrm soğutma kalitesi. Battle ax için vrm testi göremedim üşenmeyen bir arkadaş varsa aslında kıyaslama açısından güzel olur.

Alıntıyı görüntüle
burda 9950x ile testi var

hayır anakart kaynaklı bir sorun yaşamadım bios upları ve ayarları yapıp kullanıyorum 4 5 aydır bendeki white wifi modeli
düz v14 siyahta biosu up atarken komple biosu silenler ya da direk eline biossuz gelen 1 kişi görmüştüm ama benim başıma gelmedi

1 saatlik test olmadığı için bir şey diyemedim ama hiç fena durmuyor hocam battle ax colorfulun giriş serisi ama ona rağmen çok güzel bir iş çıkarmışlar bir tek ekran kartı yuvasının kısmını beğenmeyenler gördüm güzel bir ürüne benziyor.

Siz hangi işlemci ile kullanıyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,026
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9