Nerede diyor iyzico ben bulamadımİzyco ile indirim geliyor mu. İndirim var diyor kendi sitesinde. İzyco un kendi seçili mağazasında görünmüyor.
Nerede diyor iyzico ben bulamadımİzyco ile indirim geliyor mu. İndirim var diyor kendi sitesinde. İzyco un kendi seçili mağazasında görünmüyor.
hangi site buHangi yönden değil diye sorayım ben de. VRM kalitesi soğutma kapasitesi, soket. TUF her yönfen Eagle'dan daha üst seri.Alıntıyı görüntüle
Ödeme kısmında çıkıyorNerede diyor iyzico ben bulamadım
Öyle diyorsa doğrudur. Ama yaz %25 cart curt geçmiyor sadece ilk alışverişe 500TL verir muhtemelen.Ödeme kısmında çıkıyor
Site techspottan aldım da asıl kaynak Hardware unboxed youtube videosu. Youtubedaki bu konuda en güvenilir kanallardan biri.hangi site bu
Dogrusunu unuttum awİzyco ile indirim geliyor mu. İndirim var diyor kendi sitesinde. İzyco un kendi seçili mağazasında görünmüyor.
“7500f için üst seviye anakart alınır mı ?” manasında mı demek istediniz yoksa işlemci mi daha üst ?7500f ile kullanılmak için alınır mı?
3650e nerden aldın hocam baya ucuzmuş o fiyata anakart iade edilmez gider satarsın bile merak ettim nerde bu fiyat3650 ye Asus prime b650 m-k almıştım. Acaba iade edip bundan mi alsam. R5 7500f ile kullanacağım
Hayır 7500f'li bir sistem diziyorum yavaş yavaş da özellik olarak hoşuma gitti. Alınır mı bu konfigürasyon için dedim.“7500f için üst seviye anakart alınır mı ?” manasında mı demek istediniz yoksa işlemci mi daha üst ?
hocam hatırlarsanız hepsiburdada mediamark asus prime b 650 m k yı 4499 dan satmıstı masterpass 4000/750 kuponu artı 100 tl chip parayla o fiyata geldi3650e nerden aldın hocam baya ucuzmuş o fiyata anakart iade edilmez gider satarsın bile merak ettim nerde bu fiyat
sorunun cevabına gelcek olursak 65w işlemci sonuçta max 88 çekiyor yani fark göremezsiniz bile ve o fiyat farkı verilmez çünkü sen bedavaya almışsın
Alınmaz, overkill 7500F için. Kısa-orta vadede KESİN x800X3D/x900X bir şeyler alırım diyorsanız mantıklı sadece. İşlemci'den pahalı anakartı mantıklı kılmak için cidden anakartın sunduğu her m2 cart curttan faydalanmanız gerek yani.Hayır 7500f'li bir sistem diziyorum yavaş yavaş da özellik olarak hoşuma gitti. Alınır mı bu konfigürasyon için dedim.
Bunu sormak istemiştim. Teşekkür ederim.Alınmaz, overkill 7500F için. Kısa-orta vadede KESİN x800X3D/x900X bir şeyler alırım diyorsanız mantıklı sadece. İşlemci'den pahalı anakartı mantıklı kılmak için cidden anakartın sunduğu her m2 cart curttan faydalanmanız gerek yani.