- Reaksiyon skoru
- 753
Gaming gecesinden düşürsem 7800x3d takacam7500f icin alinir mi
Gaming gecesinden düşürsem 7800x3d takacam7500f icin alinir mi
her indirim anında düşmüyorAkakçeden filtreleme yaptığımda neden bu anakart çıkmıyor anlamadım vatan gibi siteleri göstermiyor sanırım
Direkt vatanın hiçbir ürününü göstermiyor.her indirim anında düşmüyor
O zaman sorun vardır normalde gösteriyor çünküDirekt vatanın hiçbir ürününü göstermiyor.
Sonuçları yazın hocam bakalım nasıl olucakGaming gecesinden düşürsem 7800x3d takacam
yeni yerli ve milli anakart adayı muhtemelASUS PRIME B650M-R AMD B650M Soket AM5 mATX DDR5 7000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS PRIME B650M-R AMD B650M Soket AM5 mATX DDR5 7000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Aga indirim buldukça alacaksan bence tek tek almak daha mantıklı, hazır sistemlerin parçalarında illa ki bir dandiklik olabiliyor %90 parçaların birinde, vaktin varsa kendin keyfe keder ucuza yakalayınca almak, yoksa hazır sistem.Am4 sistemden am5 sisteme geçmek istiyorum ama komple hazır sistem mi almak daha mantıklı yoksa parça parça mı daha mantıklı olur ?
Vatan kartı ne oluyor sanırım onun ile birlktke fiyat düşüyor.O zaman sorun vardır normalde gösteriyor çünkü
bilmiyomVatan kartı ne oluyor sanırım onun ile birlktke fiyat düşüyor.
Aslında haklısın ama bazen full asus sistem falan oluyor onlardan çok kalmadı sanırım. Bir de almışken type c çıkışı olan bir anakart almak istiyorum ama fiyatları nasıl bilmiyorum.Aga indirim buldukça alacaksan bence tek tek almak daha mantıklı, hazır sistemlerin parçalarında illa ki bir dandiklik olabiliyor %90 parçaların birinde, vaktin varsa kendin keyfe keder ucuza yakalayınca almak, yoksa hazır sistem.