- Reaksiyon skoru
- 739
Faziletli bir abimiz galibayazı yazdığın forumun kurucusu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tüh kötü olmuş morukForumdan yasaklandın geçmiş olsun.
Faziletli bir abimiz galibayazı yazdığın forumun kurucusu
Tüh kötü olmuş morukForumdan yasaklandın geçmiş olsun.
Artırıyorum, çırılçıplakÇıplak
Artırıyorum, çırılçıplak![]()
tüh bunu nasıl düşünememişim haklısın hocamRyzen 7 7800X3D takılıp kullanılabileceğini değiştirmiyor. Abdullah Hacıgül, Biostar B650MT'de Ryzen 7 7800X3D kullanılabileceğini söylemişti.
evet 3100 tl ye aldım bu anakartı 6000mhz 32gb ddr5 ram ve 7800x3d kullanıyorumGiriş seviye anakartı 7800x3d yle kullanmak için mi alıyosun
Güzel vizyonevet 3100 tl ye aldım bu anakartı 6000mhz 32gb ddr5 ram ve 7800x3d kullanıyorum
eyvallah bütün ihtiyacımı görüyor 360hz monitör aldım istediğim gibi profesyonel cs2 valorant oynuyabiliyorum iyi ki anakarta para verip işlemciden parayı kısmamışımGüzel vizyon
Tebrik ederim seni dostum anakart üreticilerinin oyununa gelmemişsineyvallah bütün ihtiyacımı görüyor 360hz monitör aldım istediğim gibi profesyonel cs2 valorant oynuyabiliyorum iyi ki anakarta para verip işlemciden parayı kısmamışım
Anakart boş olabilir ama islemci pbo undervolt için ekstra avantaj oluyor. A620 göre daha esnekOverclock dışında farkı yokki zaten
satılmayan elde kalan bir anakart hocam herkes o yüzden konuya böyle yazıyor. hatta konunun altında benzer konular kısmı var oraya da bir göz atmanı ve bu anakartın ne kadar sık "indirime" girdiğini kontrol etmeni isterim. ayrıca dediğiniz zamanlarda bahsettiğin anakart muhtemelen gigabyte b450m s2h peynir ekmek gibi satardı çünkü enflasyona rağmen gün geçtikçe fiyatı düşen ve özellikleriyle de alınası bir anakarttı. bu konudaki anakartla kıyas edemezsinHerkes niye delirmiş abi 7500f gibi en giriş işlemciyi de mi 7000 liralık anakarta takalım? Eskiden kimse anakarta bakmazdı, f/p olsun diyip en giriş b450yi alır geçerdi. Ekonomi kötüleştikçe milletin daha yüksek şeyleri alma isteği artıyor garip şekilde. Herkes mid-high level b serisi istiyor
Benim değindiğim konu şu hocam: Eğer bu anakartın fiyatı indirimle bile yüksekse herkes gelsin, "hala alınabilecek bir fiyatta değil, düşmesi lazım" desin klasik 9070xt konularındaki gibi. Ama gidip herkes her konuda "fazları düşük, şöyle kötü böyle kötü" yazıyor ki zaten giriş model. Benim sevmediğim kısım her konu giriş modelleri gömmeyle geçiyor ama iyi modelini alacaksan 2 katını ödemek gerekiyor. Sen de demişsin mesela bütçe kısıtlıysa alınabilecek model diye.satılmayan elde kalan bir anakart hocam herkes o yüzden konuya böyle yazıyor. hatta konunun altında benzer konular kısmı var oraya da bir göz atmanı ve bu anakartın ne kadar sık "indirime" girdiğini kontrol etmeni isterim. ayrıca dediğiniz zamanlarda bahsettiğin anakart muhtemelen gigabyte b450m s2h peynir ekmek gibi satardı çünkü enflasyona rağmen gün geçtikçe fiyatı düşen ve özellikleriyle de alınası bir anakarttı. bu konudaki anakartla kıyas edemezsin