🔥İndirim MSI Pro B650M-E 3.499 TL

Ekler

• images (3).webp
    images (3).webp
    10 KB · Hit: 54
eyvallah bütün ihtiyacımı görüyor 360hz monitör aldım istediğim gibi profesyonel cs2 valorant oynuyabiliyorum iyi ki anakarta para verip işlemciden parayı kısmamışım
Tebrik ederim seni dostum anakart üreticilerinin oyununa gelmemişsin

Herkes niye delirmiş abi 7500f gibi en giriş işlemciyi de mi 7000 liralık anakarta takalım? Eskiden kimse anakarta bakmazdı, f/p olsun diyip en giriş b450yi alır geçerdi. Ekonomi kötüleştikçe milletin daha yüksek şeyleri alma isteği artıyor garip şekilde. Herkes mid-high level b serisi istiyor

Herkes niye delirmiş abi 7500f gibi en giriş işlemciyi de mi 7000 liralık anakarta takalım? Eskiden kimse anakarta bakmazdı, f/p olsun diyip en giriş b450yi alır geçerdi. Ekonomi kötüleştikçe milletin daha yüksek şeyleri alma isteği artıyor garip şekilde. Herkes mid-high level b serisi istiyor
satılmayan elde kalan bir anakart hocam herkes o yüzden konuya böyle yazıyor. hatta konunun altında benzer konular kısmı var oraya da bir göz atmanı ve bu anakartın ne kadar sık "indirime" girdiğini kontrol etmeni isterim. ayrıca dediğiniz zamanlarda bahsettiğin anakart muhtemelen gigabyte b450m s2h peynir ekmek gibi satardı çünkü enflasyona rağmen gün geçtikçe fiyatı düşen ve özellikleriyle de alınası bir anakarttı. bu konudaki anakartla kıyas edemezsin

satılmayan elde kalan bir anakart hocam herkes o yüzden konuya böyle yazıyor. hatta konunun altında benzer konular kısmı var oraya da bir göz atmanı ve bu anakartın ne kadar sık "indirime" girdiğini kontrol etmeni isterim. ayrıca dediğiniz zamanlarda bahsettiğin anakart muhtemelen gigabyte b450m s2h peynir ekmek gibi satardı çünkü enflasyona rağmen gün geçtikçe fiyatı düşen ve özellikleriyle de alınası bir anakarttı. bu konudaki anakartla kıyas edemezsin
Benim değindiğim konu şu hocam: Eğer bu anakartın fiyatı indirimle bile yüksekse herkes gelsin, "hala alınabilecek bir fiyatta değil, düşmesi lazım" desin klasik 9070xt konularındaki gibi. Ama gidip herkes her konuda "fazları düşük, şöyle kötü böyle kötü" yazıyor ki zaten giriş model. Benim sevmediğim kısım her konu giriş modelleri gömmeyle geçiyor ama iyi modelini alacaksan 2 katını ödemek gerekiyor. Sen de demişsin mesela bütçe kısıtlıysa alınabilecek model diye.

Geri