Vpnimi nasil gizliyebilirim

Keytia

80+
Reaksiyon skoru
155
merhaba normalde insanlar vpn ile ip adresini gizlemek ister ben vpnim acik olsun ama ip adresimin degismemesini istiyorum soyle ki vpn ssh tunelleme ile sinirsiz internet elde ettim telefonumda ancak vpnin acik olmasi sart ve vpn acik oluncada metin2 ye giremiyorum cunku metin2 vpn ile girisi yasakladi. sorunum ise su vpnimin degistirdigi ip adresini nasil gecersiz kilabilirim yani hem vpnim acik olsun hemde vpnimin acik oldugunu kimse anlamasin bunu nasil yapabilirim

Imkansiz.Vpn zaten farkli konumda gosteriyor.Sen hem vpn kullanim hem de kullanmiyim istiyorsun.Bu hem ayranim dokulmesin hem sutum de olsunla ayni seh.

Imkansiz.Vpn zaten farkli konumda gosteriyor.Sen hem vpn kullanim hem de kullanmiyim istiyorsun.Bu hem ayranim dokulmesin hem sutum de olsunla ayni seh.
proxy kullansam olur mu acaba arastirdim da proxy ile ip limitini kaldiriyorlarmis ben vpnimi gizleyebilirmiyim sizce proxy acarak

satin aldim proxy ama ise yaramadi of T_T

Servere bağlı kaldığın için değiştiremezsin.
Server ile senin aranda sahte paketler ile haberleştiğin için GSM şirketini o şekil kandırıyorsun zaten.

Bana da özelden anlatır mısın ?

Server ile senin aranda sahte paketler ile haberleştiğin için GSM şirketini o şekil kandırıyorsun zaten.

serverime yuklesem olur mu acaba proxyimi

en dusuk pingi http custom ile alirsin ve bir sunucu alman lazim dusuk ping istiyorsan eger pingi sorun etmezsen sadece film falan izliyeceksen ucretsiz de olur yada ucretsiz olup ping degerleri iyi olan vpn jantit var ancak onunda downloadi dusuk yani oyun falan indirirken fastssh oyun oynarklen ise vpn jantit kullanabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine özel servere bağlantı yapacak.
nasil yani hocam bir yolu yokmu bunun acaba ya

en dusuk pingi http custom ile alirsin ve bir sunucu alman lazim dusuk ping istiyorsan eger pingi sorun etmezsen sadece film falan izliyeceksen ucretsiz de olur yada ucretsiz olup ping degerleri iyi olan vpn jantit var ancak onunda downloadi dusuk yani oyun falan indirirken fastssh oyun oynarklen ise vpn jantit kullanabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasil yani hocam bir yolu yokmu bunun acaba ya
Bu konuyu bakmıştım.
3. sayfasında ben yorum bile yazdım ama ne yaparsam yapayım yapamadım. Discord üzerinden ekranını paylaşsan nasıl yaparken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,991
Üyeler
186,701
Son üye
Warque
Geri