kulağa hoş geliyor ama altyapısı saçma. Kimse hiçbir şey yapmak zorunda değil. Kimse kimseye hiçbir şeye saygı duymak zorunda değil, kimse kimseyi hiçbir şeyi sevmek zorunda değil.
Ben Hidra İçin Ortalama Yada normal bir şakısıdan bik tik daha iyi
Şunu bi anlayamadık biz millet olarak. Biri Atatürke söver, qardeşim sevmezsen bile saygı duymak zorundasın derler
Biri Allah a söver, qardeshim inanmıyosan saygı duy
Falan.
Hayır arkadaşım hiç kimse hiçbir şey yapmak zorunda değil.
Atatürk bu ülkenin kurucu değeri, bu ülkede yaşıyorsan saygı duymak zorundasınŞunu bi anlayamadık biz millet olarak. Biri Atatürke söver, qardeşim sevmezsen bile saygı duymak zorundasın derler
Biri Allah a söver, qardeshim inanmıyosan saygı duy
Falan.
Hayır arkadaşım hiç kimse hiçbir şey yapmak zorunda değil.
Hayır değil var mı başka soruLaik ülkedeysen duymak zorundasin.Ya seve seve ya seve seve.
Hayır değil var mı başka soru![]()
Hocam haklısın ama Ceza ve Sago ya sessiz kaldıkları için yaptığı eleştiri saçma bence onu demek istedim. Bikaç hafta önce çıkardığı memleketim şarkısı lirikal anlamda bundan çok daha iyi bence.Rap'in ne amaçla başladığını ve kullanıldığını bilenler, Hidra'nın söylediklerine hak verecektir.
Bilmeyenler boş boş havlar. Bırakın havlamaya devam etsinler.
var kardeşim zorundasınHayır değil var mı başka soru
Ceza ve Sagopa herhangi bir rapçi olsa dediğine hak vereceğim ama bunlar zamanında milyonların sesi olmaya çalışan, insanların albümlerini deli gibi alıp desteklediği ve arka çıktıkları insanlardı. Ülkede yaşananları sözleriyle resmederlerdi ama ne hikmetse güncel yaşananlara sesleri çıkmıyor. Hepsi suspus oldu.Hocam haklısın ama Ceza ve Sago ya sessiz kaldıkları için yaptığı eleştiri saçma bence onu demek istedim. Bikaç hafta önce çıkardığı memleketim şarkısı lirikal anlamda bundan çok daha iyi bence.