Hidranın Yeni Diss nasıl Buldunuz

Awaxs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
146

Ben Hidra İçin Ortalama Yada normal bir şakısıdan bik tik daha iyi

sagopayla cezaya iyi saplamis

Ben Hidra İçin Ortalama Yada normal bir şakısıdan bik tik daha iyi
kulağa hoş geliyor ama altyapısı saçma. Kimse hiçbir şey yapmak zorunda değil. Kimse kimseye hiçbir şeye saygı duymak zorunda değil, kimse kimseyi hiçbir şeyi sevmek zorunda değil.
Kimse bir şeye birine tepki göstermek zorunda değil.

Kariyeri altın dişten sonra ve şehinşahla takıldığı zamanlardan sonra bitti

Şunu bi anlayamadık biz millet olarak. Biri Atatürke söver, qardeşim sevmezsen bile saygı duymak zorundasın derler
Biri Allah a söver, qardeshim inanmıyosan saygı duy
Falan.
Hayır arkadaşım hiç kimse hiçbir şey yapmak zorunda değil.

Şunu bi anlayamadık biz millet olarak. Biri Atatürke söver, qardeşim sevmezsen bile saygı duymak zorundasın derler
Falan.
:D Laik ülkedeysen duymak zorundasin.Ya seve seve ya seve seve.

Falan.
Atatürk bu ülkenin kurucu değeri, bu ülkede yaşıyorsan saygı duymak zorundasın

Küfürlü Paylaşım
1000001318.jpg
Hayır değil var mı başka soru

Rap'in ne amaçla başladığını ve kullanıldığını bilenler, Hidra'nın söylediklerine hak verecektir.

Bilmeyenler boş boş havlar. Bırakın havlamaya devam etsinler.

Rap'in ne amaçla başladığını ve kullanıldığını bilenler, Hidra'nın söylediklerine hak verecektir.

Bilmeyenler boş boş havlar. Bırakın havlamaya devam etsinler.
Hocam haklısın ama Ceza ve Sago ya sessiz kaldıkları için yaptığı eleştiri saçma bence onu demek istedim. Bikaç hafta önce çıkardığı memleketim şarkısı lirikal anlamda bundan çok daha iyi bence.

Hocam haklısın ama Ceza ve Sago ya sessiz kaldıkları için yaptığı eleştiri saçma bence onu demek istedim. Bikaç hafta önce çıkardığı memleketim şarkısı lirikal anlamda bundan çok daha iyi bence.
Ceza ve Sagopa herhangi bir rapçi olsa dediğine hak vereceğim ama bunlar zamanında milyonların sesi olmaya çalışan, insanların albümlerini deli gibi alıp desteklediği ve arka çıktıkları insanlardı. Ülkede yaşananları sözleriyle resmederlerdi ama ne hikmetse güncel yaşananlara sesleri çıkmıyor. Hepsi suspus oldu.

Hidra da buna tepki gösteriyor. Twitter'da kudurmasından belli dayanamayıp ezikçe bir şey yazmış, Hidra yine lafı ağzına tıkayınca da silmiş postu hemen. Korkak.

IMG_0815.jpeg

Geri