Hidranın Yeni Diss nasıl Buldunuz

Efsane

Ceza ve Sagopa herhangi bir rapçi olsa dediğine hak vereceğim ama bunlar zamanında milyonların sesi olmaya çalışan, insanların albümlerini deli gibi alıp desteklediği ve arka çıktıkları insanlardı. Ülkede yaşananları sözleriyle resmederlerdi ama ne hikmetse güncel yaşananlara sesleri çıkmıyor. Hepsi suspus oldu.
Hocam evet ama insanlar değişebiliyor sago önceden müslümandı sonra ateist mi deist mi ne oldu mesela.
Önceden protest takılırken şimdi bu işleri salmış artık umurlarında değil olabilir.
Ben de önceden sizin gibi düşünüyordum siyasetle çok ilgilenir hatta parti üyesiydim logosunda meşale olan parti diyim. 1 buçuk 2 seneye yakın öyle kaldım. Sonra 2023 Eylül Ekim gibi bu işlerin ne kadar boş olduğunu fark edip elimi eteğimi komple çektim önceden yürüyüşlere katılmak için cebimden verip o yürüyüşün olduğu ile giderdim otobüsle. Şimdi ise umrumda değil isterse dünya yansın.
Demek istediğim bunun gibi bir değişim geçirmişlerdir ve takmıyolardır artık belki bilemezsin.

Ayrıca iyi saplamış tweette görmemiştim o mevzuyu.

Hocam evet ama insanlar değişebiliyor sago önceden müslümandı sonra ateist mi deist mi ne oldu mesela.
Önceden protest takılırken şimdi bu işleri salmış artık umurlarında değil olabilir.
Ben de önceden sizin gibi düşünüyordum siyasetle çok ilgilenir hatta parti üyesiydim logosunda meşale olan parti diyim. 1 buçuk 2 seneye yakın öyle kaldım. Sonra 2023 Eylül Ekim gibi bu işlerin ne kadar boş olduğunu fark edip elimi eteğimi komple çektim önceden yürüyüşlere katılmak için cebimden verip o yürüyüşün olduğu ile giderdim otobüsle. Şimdi ise umrumda değil isterse dünya yansın.
Demek istediğim bunun gibi bir değişim geçirmişlerdir ve takmıyolardır artık belki bilemezsin.

Ayrıca iyi saplamış tweette görmemiştim o mevzuyu.
Fikrine saygısızlık etmek istemem ama burada iş siyasetten farklı bir boyutta artık. Özgürlüklerimiz, haklarımız kısıtlanıyor; adalet denen şeyden eser yok. Umurumda değil gibi söylemler bana göre ülkenin geleceğini umursamamaktır. Rap gibi sert ve eleştiri amacı güden müzik türünde adını duyurmuş olan insanların sesini çıkarmaması sinir bozucu bir durum, Fatih ağabey ona takılmıştır muhtemelen.

Geri