💥 ModArt PC R5 7600 + 9070XT Sistem 54.989 TL 💥

Kaba taslak toplayınca denkmiş gibi geliyordu aslında ancak anakartla kasa fiyatı yükseltiyor, diğerleri daha kabul edilebilir fiyatta. CPU'nun muadili olsa da R5 7600 söz konusu olunca 1k fazladan fiyata ekleniyor. 6000/30 RAM seçeneği de az. Çıkacak olan sistemlere örnek olabilir bu sefer.
kasanın fiyatı yükseltme sebebi 850W +80 Gold güç kaynağı. Üretici bile 850W diyorken bu karta hep 750W koyuyorlar. Creature en iyisini yapmış bu tercihi yaparak bence. varsın 1000 tl artsın fiyat ama kaliteli güç kaynağı önemli.

Bence iyi değil. 9070 XT en düşük 38999 TL iken. 56999 TL ye Ryzen 7 7700 ve 9070xt sistem çıkardı incehesap ve bu sistem kendi oluşturdukları sistemdi. İçerik üreticileriyle anlaşmadan. O sistemi herhangi bir içerik üreticisiyle yapsalardı 55000 TL ye kadar düşürürlerdi. Bu bahsettiğim olay tam 1 ay önce oluyor bu arada. Şuan en düşük 9070XT 34000 TL. O mantıkla bakılırsa bu sistemin 4 5 k daha ucuz olması lazım.

Bence iyi değil. 9070 XT en düşük 38999 TL iken. 56999 TL ye Ryzen 7 7700 ve 9070xt sistem çıkardı incehesap ve bu sistem kendi oluşturdukları sistemdi. İçerik üreticileriyle anlaşmadan. O sistemi herhangi bir içerik üreticisiyle yapsalardı 55000 TL ye kadar düşürürlerdi. Bu bahsettiğim olay tam 1 ay önce oluyor bu arada. Şuan en düşük 9070XT 34000 TL. O mantıkla bakılırsa bu sistemin 4 5 k daha ucuz olması lazım.
keşke o fiyatları görebilsek ama güncel piyasaya bakarsak fiyat iyi bence

keşke o fiyatları görebilsek ama güncel piyasaya bakarsak fiyat iyi bence
Ryzen 7 7700 seçince 57k oluyor sistem ama yine iyi değil soğutucu vs yok yine. Dediğim gibi o sistem çıktığında en düşük 9070 XT ekran kartı 38999 TL idi.

İndirim kovalasan bütçeyi artırıp 9700x ile bir tık daha iyisini toplarsın. Yine de bu fiyata ve önceki sistemlere göre alınır diye düşüyorum. Kasanın içindeki güç kaynağı ne acaba? Göremedim.

İndirim kovalasan bütçeyi artırıp 9700x ile bir tık daha iyisini toplarsın. Yine de bu fiyata ve önceki sistemlere göre alınır diye düşüyorum. Kasanın içindeki güç kaynağı ne acaba? Göremedim.
bu sistemdeki cougar 850w +80gold

Uğraşmak istemeyen için alınır evet ama dediğim gibi 1 ay önce daha iyi işlemci ve soğutmayla beraber o fiyata çıkıyorsa ve ekran kartı fiyatı 4k fazla iken o fiyata çıkarttılar. Bak burayı altını çiziyorum. O sistemi kendileri çıkardılar Modart PCH veya Donanım Arşivi olmadan çıkan bir sistemdi. İçerik üreticisiyle o sistem yapılsaydı bu fiyata daha iyisini alabilirdik.

Uğraşmak istemeyen için alınır evet ama dediğim gibi 1 ay önce daha iyi işlemci ve soğutmayla beraber o fiyata çıkıyorsa ve ekran kartı fiyatı 4k fazla iken o fiyata çıkarttılar. Bak burayı altını çiziyorum. O sistemi kendileri çıkardılar Modart PCH veya Donanım Arşivi olmadan çıkan bir sistemdi. İçerik üreticisiyle o sistem yapılsaydı bu fiyata daha iyisini alabilirdik.
O Sistem vokun sistemiydi zaten ayrıca 850psu ve 32gb ram sunuyor bu 55 bine 690 liraya da soğutucu ekleyebiliyosun iyi değil mi şimdi bu?

Sanırım hatırladım sistemi. Ekran kartı reaper olan sistem miydi. Eğer o sistemse parçaları daha kötü olması lazım.

Geri