💥 ModArt PC R5 7600 + 9070XT Sistem 54.989 TL 💥

Dunyadanmi haberim yok kardesım senin dedigin tarihe direk baktim google dan da bakmadim :D direk borsa vb sitelerden baktim acaba kimin dunyadan haberi yok bu arada attigin videoyu izledim ulan adam mod artin sisteminin 9600x li vs b850 chip setli ve cift kule sogutuculusunu 69 bine topluyor iyide guzel kardeşim mod artin sisteminde islemciyi 9700x yap anakarti b850 chip setli yap birde cift kula sogutucu ekle zaten 65 tutuyor adam bunu 69a topluyor sen iyimisin :D ne yapmaya çalışıyorsun adamın 69bine topladıgı 9600x li sistemi mod artin sistemi modifiye edip 9700x lisini hemde 65 civarina toplayabiliyorsun bence izledigin kisi ve kisileri birde gozlerini baktirmani tavsiye ederim sana.
1745784311670.png
Bak burada ne yazmışım. Bodoslama yazmak için okumadan yazanlarda bugün. Keşke o adamı sende izlesende biraz bilgilensen. Tavsiye ederim. Senin budur dediğin adamdan çok daha bilgili bir adam o.

Ki adamin kullandigi ekran kartida 35bin tl sadece mod artinkinden 1000tl fazla hadi bende o kartı koyayım ona ne fark edecekse artık 66 olsun hadi gene ucuz :D güldürdün beni allahta seni güldürsün kardeşim.

Ki adamin kullandigi ekran kartida 35bin tl sadece mod artinkinden 1000tl fazla hadi bende o kartı koyayım ona ne fark edecekse artık 66 olsun hadi gene ucuz :D güldürdün beni allahta seni güldürsün kardeşim.
Çok boş konuşuyorsun. Seni modart levon gönderdi sanırım :D

Alıntıyı görüntüle Bak burada ne yazmışım. Bodoslama yazmak için okumadan yazanlarda bugün. Keşke o adamı sende izlesende biraz bilgilensen. Tavsiye ederim. Senin budur dediğin adamdan çok daha bilgili bir adam o.
Aynen kardesim ben bodoslama yaziyorum aynen adamin topladigi iki sistem sagdaki 9070xt li soldaki 5070ti li kim bodoslama yaziyor ?

Ekler

• Screenshot_2025-04-27-23-06-26-881_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-04-27-23-06-26-881_com.android.chrome.jpg
    814.5 KB · Hit: 37
Aynen kardesim ben bodoslama yaziyorum aynen adamin topladigi iki sistem sagdaki 9070xt li soldaki 5070ti li kim bodoslama yaziyor ?
Allahım kafayı yicem. Opsiyon 5070ti. Sağ sistemi takip et fiyatına bak. Kaça topluyor. Yemin ediyorum sıfırsın ya. Size böyle tek tek belirtmek gerekiyor her şeyi. Şu kafayı kullanmayı hiç beceremiyorsunuz.

Bak. Adam 7600x e 8000 TL vererek bu sistemi topluyor. Bu kadar kör olmayın gözünüzü seveyim.
1745784578374.png

Allahım kafayı yicem. Opsiyon 5070ti. Sağ sistemi takip et fiyatına bak. Kaça topluyor. Yemin ediyorum sıfırsın ya. Size böyle tek tek belirtmek gerekiyor her şeyi. Şu kafayı kullanmayı hiç beceremiyorsunuz.
Bence sen kafayi siyir senin icin daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak. Adam 7600x e 8000 TL vererek bu sistemi topluyor. Bu kadar kör olmayın gözünüzü seveyim.
Alıntıyı görüntüle
Tamam da guzel kardesim benim

Ekler

• Screenshot_2025-04-27-23-09-07-719_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-04-27-23-09-07-719_com.android.chrome.jpg
    691.9 KB · Hit: 27
Bu adam kendi cebi için sistem çıkarıyor artık fiyat avantajı yok

Alıntıyı görüntüle
Adam bir 750w psu mod artda 850w psu var ve ona ragmen daha ucuz hadi kule sogutucu ekledim ben mod arta 1600tl etti fiyatim 57 bin civari gene ucuzum anlatabiliyormuyum. Kalp kirmak istemiyorum burda kendimi bazen ifade etmekte zorlaniyorum kusuruma bakma.

Yani bu adam bu sistemi işbirliği olmadan gelişi güzel indirim olmadan 7600x e 8k vererek. Hiç bir firmadan indirim almayarak sen ben gibi sadece akakçeye bakarak bu sistemi bu paraya kurabiliyor. İndirim kovalarsın zamana yayarsın. Her parçada 300 500 TL indirim yakalayarak bu sistemi çok daha uyguna toplayabilirsin. Yani bu konudaki sistemde o kadar abartılacak kadar fiyat farkı yok.

Adam bir 750w psu mod artda 850w psu var ve ona ragmen daha ucuz hadi kule sogutucu ekledim ben mod arta 1600tl etti fiyatim 57 bin civari gene ucuzum anlatabiliyormuyum. Kalp kirmak istemiyorum burda kendimi bazen ifade etmekte zorlaniyorum kusuruma bakma.
Dostum bende sana diyorum ki bu adam gelişi güzel indirimsiz olarak bu fiyata topluyor sen ben gibi. Arada neredeyse hiç fiyat farkı yok. Modart bu sistemden para kazandığı için bu sistemin fiyatı sözde düşük.

Konudaki sistem kampanyalı sistem. Adam hiç kampanya kovalamadan benzer fiyata bu sistemi topluyor. Bunu niye anlamak istemiyorsun.

Yani bu adam bu sistemi işbirliği olmadan gelişi güzel indirim olmadan 7600x e 8k vererek. Hiç bir firmadan indirim almayarak sen ben gibi sadece akakçeye bakarak bu sistemi bu paraya kurabiliyor. İndirim kovalarsın zamana yayarsın. Her parçada 300 500 TL indirim yakalayarak bu sistemi çok daha uyguna toplayabilirsin. Yani bu konudaki sistemde o kadar abartılacak kadar fiyat farkı yok.
Tamam o konuda dogru diyorsun indirim her turlu hazir sistemden zaten daha avantajlı olabilir indirim kovalayıp almak ama şü riskide var ekonomi dengesiz baya ve dolar 40 ı geçecek deniyor ki geçme ihtimalide var ozaman bu avantaj ortadan kalkıyor komple bir iki parcayı ayrı zamanlarda aldın kovalıyorsun gerisini ama bir baktın dolar fırladı 40 a ki tekrar diyorum olma ihtimali yuksek yani bu gunumuz ekonomisinde heleki imamoglu tutuklandiktan sonraki ekonomide senin bu dedigini yapmak riskli baya avantaj kovalayıp indirimli alacagım diye beklerken daha pahalıya alabilirsin artık oyle bir ulkede yasıyoruz keza sadece bu durum degil tedarikciler artık (bir nevi haklı olarak) doların bu dengesizliginden dolayı kar edebilmek için para kazanabilmek için firsatcilik yapip stok saklıyorlar bu bir gerçek artık kimsenin kimseye acıması yok.

Dostum bende sana diyorum ki bu adam gelişi güzel indirimsiz olarak bu fiyata topluyor sen ben gibi. Arada neredeyse hiç fiyat farkı yok. Modart bu sistemden para kazandığı için bu sistemin fiyatı sözde düşük.

Konudaki sistem kampanyalı sistem. Adam hiç kampanya kovalamadan benzer fiyata bu sistemi topluyor. Bunu niye anlamak istemiyorsun.
Anladım simdi.

Tamam o konuda dogru diyorsun indirim her turlu hazir sistemden zaten daha avantajlı olabilir indirim kovalayıp almak ama şü riskide var ekonomi dengesiz baya ve dolar 40 ı geçecek deniyor ki geçme ihtimalide var ozaman bu avantaj ortadan kalkıyor komple bir iki parcayı ayrı zamanlarda aldın kovalıyorsun gerisini ama bir baktın dolar fırladı 40 a ki tekrar diyorum olma ihtimali yuksek yani bu gunumuz ekonomisinde heleki imamoglu tutuklandiktan sonraki ekonomide senin bu dedigini yapmak riskli baya avantaj kovalayıp indirimli alacagım diye beklerken daha pahalıya alabilirsin artık oyle bir ulkede yasıyoruz keza sadece bu durum degil tedarikciler artık (bir nevi haklı olarak) doların bu dengesizliginden dolayı kar edebilmek için para kazanabilmek için firsatcilik yapip stok saklıyorlar bu bir gerçek artık kimsenin kimseye acıması yok.
E anlattığım bu zaten. Tut ki tam tersi oldu. 40 k ya satılan 9070xt şimdi 34k. Yarın belki yine 30k ya düşecek bunuda bilemezsin. Ki bence 32K ya düşecek en ucuz 9070xt 1 ay içerisinde. O zaman daha ucuza sistemler çıkacak. Yani bu sistemin öyle aman aman bir albenisi yok. Ben yukarda da söyledim. Sistem alınmaz değil alınır ama uğraşmak istemeyen ben sistem toplamayı bilmiyorum diyen bir adam gitsin alsın. Ben almam. Benim gibi düşünen bir sürü kişi bu sistemi almaz. Çünkü benzer sistem aynı fiyata toplanabiliyor sistemin bana bir avantajı yok.

Bazen insanlara bir şeyi anlatmak çok uzun sürüyor yaşlandım artık gerçekten yoruluyorum.

Geri